4 juni LeaseWeb Tech Summit

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 1 juni 2015 15:30 uur

Donderdag 4 juni is het zover: de LeaseWeb Tech Summit in Undercurrent in Amsterdam-Noord. De Tech Summit wordt een spetterend evenement vol boeiende technische presentaties van hostingspecialisten uit Nederland en daarbuiten. Maar er is ook genoeg tijd in het programma voor het stellen van vragen en voor bijpraten onder het genot van een drankje.

De Tech Summit is bedoeld voor techneuten, je zult er dus geen marketingverhalen en sales pitches horen. Wel krijg je er de laatste technische ins-en-outs te horen over hosting, automatisering en security. Naast sprekers van LeaseWeb zijn er ook (internationale) specialisten van bedrijven als Docker, Sendgrid, Cisco Systems, PowerDNS, NTT Networks, Coolblue en Booking.com. Dé gelegenheid dus om van gedachten te wisselen over on the edge-technologie met experts die je niet dagelijks tegen het lijf loopt.

In totaal komen 14 sprekers aan het woord in 5 key-notes en 2 tracks. Je hoort internationaal aansprekende voorbeelden en cases in bijvoorbeeld de sessie van Diogo Mónica van het Amerikaanse Docker, een open platform voor developers en sysadmins voor het bouwen en gebruiken van gedistribueerde applicaties. Hij vertelt over de pitfalls van security bij een start-up. Julien Lemoine, medeoprichter en CTO van Algolia, heeft een inspirerend verhaal over Algolia’s search service en hoe zij hun infrastructuur schaalbaar hebben gemaakt.

Ook Nederlandse bedrijven als Coolblue en Booking.com zijn aanwezig op de Tech Summit. Paul de Raaij, DevOps engineer bij Coolblue, vertelt over continuous deployment en het automatiseren van taken en processen. Zijn sessie gaat over hoe Coolblue nieuwe features in gebruik neemt met alleen de allernoodzakelijkste handmatige acties, en hij demonstreert hoe het bedrijf continuous deployment gebruikt voor verschillende talen en omgevingen, welke tools zij gebruiken en waarom. Deze presentatie is onderdeel van de track die inzoomt op DevOps, waarin ook Ryan Frantz van het Amerikaanse Etsy aan het woord komt, een P2P e-commerce website.

Booking.com is vertegenwoordigd door security engineers Willem Gerber en Brad Lhotsky, die in hun sessie ‘Serendipity in Logging’ vertellen over hoe lastig het kan zijn om logging data op één plek op te slaan. Ze bespreken daarbij zowel de architectuur (ElasticSearch) en zaken als scaling en betrouwbaarheid.

Vorig jaar organiseerde LeaseWeb een Tech Summit alleen voor LeaseWeb-medewerkers, maar dit jaar is iedereen welkom die geïnteresseerd is in het nieuwste op het gebied van hostingtechnologie. Kom dus naar de Amsterdamse IJ-oever om een dag lang te worden geïnspireerd en te netwerken met specialisten.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus als je tijd hebt: ga naar techsummit.leaseweb.com voor het reserveren van kaarten (25 euro) of het bekijken van video’s van de bijeenkomst van vorig jaar. Volg ons op Twitter via #LSWtechsummit.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...