AFAS verlengt cloud hostingcontract met LeaseWeb

Softwarebedrijf voegt derde datacenterlocatie toe aan hybride cloud infrastructuur

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 29 juni 2016 11:47 uur

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hostingmerken, kondigt vandaag aan dat AFAS zijn cloud hostingcontract met drie jaar heeft verlengd. Vanwege de sterke groei van AFAS Online was er behoefte aan meer capaciteit en een krachtiger platform voor de eindgebruiker. AFAS zal daarom zijn private cloud infrastructuur uitbreiden met een derde datacenterlocatie binnen het LeaseWeb netwerk. Hierdoor wordt het platform efficiënter en kan er optimale performance, veiligheid en schaalbaarheid worden gewaarborgd voor eindgebruikers.

AFAS is sinds 2009 klant bij LeaseWeb en maakt de afgelopen jaren gebruik van een hybride cloud, bestaande uit een private cloud en dedicated servers, verpreid over meerdere datacenter locaties. Dankzij deze oplossing kan AFAS ongelimiteerd gebruikmaken van dedicated cloud resources, waaronder cores, RAM en storage. LeaseWeb beheert het volledig platform – inclusief back-up, disaster recovery en monitoring.

“De adoptie van SaaS toepassingen neem alleen maar toe, dit jaar verwacht Gartner een groei van 20,3 procent. Wij ervaren ook een toename in de markt dankzij AFAS Online, inmiddels vertrouwen 83% van onze klanten op dit pakket. Het is daarom voor ons belangrijk dat wij een stabiele cloud oplossing hebben, geleverd door een Nederlandse provider met datacenters in Nederland,” aldus Arnold Mars, Financieel Directeur (CFO) van AFAS. “De rol van LeaseWeb is hierbij cruciaal. Naast het feit dat hun hoogwaardige service en lokale datacenters aan onze behoeften te voldoen, fungeert LeaseWeb ook als sparringpartner en ondersteunen ze ons in het flexibel schalen van de capaciteit. “

“We hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in onze mensen, procedures en cloud technologieën om de meest veeleisende marktsegmenten te ondersteunen,” aldus Ruud Mous, Algemeen Directeur bij LeaseWeb Nederland. “De jarenlange tevredenheid van klanten zoals AFAS bewijst dat we hiermee de juiste koers ingezet hebben.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.