ASP4all Bitbrains wordt Solvinity

Cloudspelers gaan verder onder één naam

  • Bedrijfsnieuws van
  • ASP4ALL
  • geplaatst op
  • 1 oktober 2015 17:44 uur

ASP4all en Bitbrains, de Nederlandse cloud specialisten, presenteren zich vanaf vandaag onder hun nieuwe naam: Solvinity. De bedrijven fuseerden in 2014. Met 180 medewerkers en een omzet van 35 miljoen in 2014 behoort het bedrijf tot de top 3 van de grootste onafhankelijke Nederlandse cloud dienstverleners. Solvinity onderscheidt zich met veilige cloud-oplossingen voor complexe IT-omgevingen in bedrijfsleven en overheid.

Frank van den Belt, CEO van Solvinity: “Onze medewerkers maken onze onderneming. Wij zijn een pur sang dienstverlener, het zit in onze genen. Met het toenemend belang van de digitale economie staat Solvinity vooraan om de beveiliging, beschikbaarheid en performance van de systemen van onze klanten en hún klanten te garanderen.” Huidige klanten van Solvinity zijn onder meer te vinden bij de nationale en regionale overheid, bank- en verzekeringswezen en zakelijke dienstverlening.

De naam Solvinity weerspiegelt de oplossingsgerichte aanpak in IT. “Nu er integratievraagstukken ontstaan rond de public, private en hybrid cloud en snelheid en schaalbaarheid steeds belangrijker worden, kunnen we voortbouwen op de bewezen reputatie die onze mensen de afgelopen jaren hebben opgebouwd,” besluit Van den Belt.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.