Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

ASP4ALL


Sinds de oprichting in 1999 is ASP4all in Nederland uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van Managed Hosting- en Outsourcing-oplossingen voor de publieke sector en de zakelijke markt. Vanuit vestigingen in Amersfoort, Assen en Huizen (hoofdkantoor) verzorgt ASP4all met 120 medewerkers de hostingdienstverlening voor onder meer rijksoverheid, (de)centrale overheidsinstellingen en ondernemingen in de zakelijke dienstverlening. ASP4all is gespecialiseerd in het migreren, implementeren en beheren van complexe bedrijfskritische IT-systemen die aan zeer hoge beveiligings- en beschikbaarheidseisen moeten voldoen. Hiertoe maakt het gebruik van een technologisch hoogstaande netwerkinfrastructuur, strategische partnerships met topspelers in de markt en een doorslaggevende focus op customer service.

Bedrijfsnieuws van ASP4ALL

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.