ASP4all en Bitbrains behalen aanbevelingsscore van 94 procent

Klanten zeggen: ‘Het bedrijf bestaat uit harde werkers die vanuit hun passie kwaliteit willen leveren’

  • Bedrijfsnieuws van
  • ASP4ALL
  • geplaatst op
  • 10 oktober 2014 09:40 uur

Managed hosting- en cloudspecialist ASP4all behaalt dit jaar een aanbevelingsscore van 94 procent in het Outsourcing Performance-onderzoek (OP) van onderzoeksbureau Giarte. Klanten beoordelen het bedrijf vooral als betrouwbaar met veel specifieke kennis. En als een professionele partij, die inzet op een prettige klantrelatie en een kwalitatief goede dienstverlening levert tegen een concurrerende prijs. Nieuw in deze editie van de benchmarkstudie is de opname van ASP4all’s fusiepartner Bitbrains. Klanten geven ook aan zeer tevreden te zijn over de relatie met en de dienstverlening van Bitbrains. De evaluaties van ASP4all en Bitbrains zijn gecombineerd opgenomen in het onderzoek onder de naam ASP4all.

Outsourcing Performance is de jaarlijkse benchmarkstudie van onderzoeksbureau Giarte. Het onderzoek geeft antwoord op de vraag hoe uitbestedende organisaties de relatie met hun serviceprovider(s) beschouwen. Tegelijkertijd toont de studie serviceproviders en klantorganisaties hoe de Nederlandse markt voor outsourcing eruit ziet. De score die ASP4all dit jaar behaalde, is vooral bijzonder vanwege het hoge aantal klanten dat meewerkte aan het onderzoek. Om opgenomen te worden in de Outsourcing Recommendation Index is een minimum van vijftien beoordelingen nodig. Maar liefst 34 klanten beoordeelden ASP4all of Bitbrains. Daarmee is het bedrijf de enige onderzochte partij met meer dan twintig beoordelingen. Dat betekent dat ASP4all een nog zuiverder resultaat van de algehele klanttevredenheid en -aanbeveling heeft.

“We zijn trots dat onze klanten ons opnieuw een podiumplaats gunnen. Ook hebben zij ons inzicht gegeven, waarmee wij onze klantgerichte dienstverlening nog verder kunnen verbeteren”, zegt Frank van den Belt, CEO van ASP4all.
Het onderzoek is in de vorm van het Giarte OP-jaarboek gratis aan te vragen via de website van ASP4all.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.