Auxil en Parentix sluiten partnerschap na succesvolle samenwerking

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 18 maart 2014 12:46 uur

Na een succesvolle samenwerking aan een gezamenlijke case voor een klant, hebben Auxil Consultants en Parentix een partnerovereenkomst gesloten. Hierdoor treedt Auxil toe tot het brede partnernetwerk van Parentix, waardoor zij hun diensten uit kunnen breiden met Exact Synergy uit de cloud.

Wat houdt deze samenwerking in?

Met het tekenen van de partnerovereenkomst heeft Auxil de mogelijkheid om Exact Synergy in een hosted vorm aan te bieden bij haar klanten. “Een klant van ons wilde graag online gaan werken met Exact,” zegt Dave Kickken, managing consultant bij Auxil, “Dit kunnen wij verzorgen, echter voor het hosten van Exact Synergy hadden wij een derde partij nodig, Parentix is door hun expertise op gebied van het hosten van Exact dan de juiste keuze.” Tevens zorgt de samenwerking er voor dat deze klanten van Auxil nu ook altijd en overal toegang hebben tot Exact Synergy, onafhankelijk van tijd en plaats.

Welke voordelen zitten aan dit partnerschap?

De huidige diensten van Auxil omvatten een totaalpakket van consultancy en implementatie van Exact Online, daarnaast kunnen klanten bij hen terecht voor trainingen en (remote) support. ”Auxil is dé specialist in Exact Online”, stelt Pieter Gabes, directeur van Parentix, ”Wij vullen hun diensten aan door hun klanten ook Synergy vanuit de cloud aan te bieden.“ En met deze samenwerking profiteren klanten van Auxil van diverse voordelen die Parentix biedt, zoals automatisch updates, onderhoud en back-ups van de benodigde software.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.