Basefarm kiest voor de anti- DDoS-oplossingen van Infradata voor optimale netwerkbeveiliging

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infradata
  • geplaatst op
  • 10 maart 2015 11:17 uur

Managed Service Provider Basefarm en Network Integrator Infradata zijn een samenwerking aangegaan voor de beveiliging van het netwerk van Basefarm tegen Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen. De geïmplementeerde anti-DDoS-oplossing zorgt ervoor dat het netwerk en de diensten beschikbaar blijven gedurende een DDoS-aanval.

Basefarm levert hoogwaardige applicatiebeheer-, cloud- en IT-oplossingen vanuit zes datacenters in Europa en bedient ruim 40 miljoen eindgebruikers met 35.000 services in 23 landen. De technische expertise en kennis van Basefarm worden ingezet voor het beheer van bedrijfskritische IT-infrastructuren en zakelijke applicaties van bedrijven en organisaties. Voor een optimale beveiliging van haar eigen netwerk kiest Basefarm voor de beste anti- DDoS-oplossing in de markt, die van Infradata.

De afgelopen jaren is het aantal DDoS-aanvallen significant toegenomen, zowel in grootte als complexiteit. In plaats van miljoenen pc’s van nietsvermoedende burgers in te zetten, ligt de aandacht in toenemende mate op webservers. Het risico voor high-profile organisaties om te worden getroffen door een dergelijke aanval stijgt met de dag.

De anti-DDoS-oplossingen van Infradata richten zich op de bescherming en het beschikbaar houden van netwerken, applicaties en diensten gedurende een DDoS-aanval. Applicatiegerichte aanvallen worden voorkomen, botnets ontmanteld en grootschalige (volumetric) DDoS-aanvallen worden afgeslagen. De geavanceerde DDoS-oplossing van Basefarm en Infradata zorgt voor snelle detectie en afwending van aanvallen, zonder onderbreking of verminderde veiligheid van de diensten van Basefarm.

“Iedere organisatie die zijn toekomst ziet in het internet, zou moeten beschikken over een DDoS-oplossing. Het afweren van DDoS-aanvallen vereist veel deskundigheid. Wij zijn van mening dat wij, als managed service provider, in staat moeten zijn een oplossing hiervoor aan te bieden. De oplossing van Infradata biedt de mogelijkheid onze technische expertise in te zetten om DDoS-aanvallen af te wenden. Gezamenlijk met ons zakelijk inzicht stelt dit ons in staat om maatwerkoplossingen te ontwikkelen die de ervaring van de eindgebruiker verbetert”, aldus Marcel Ravenshorst, Country Manager Nederland van Basefarm.

“Infradata heeft de laatste jaren geïnvesteerd in de uitbreiding van de kennis en expertise op het gebied van anti-DDos-technieken voor zowel service providers als voor grote ondernemingen (Mission Critical Networks). Basefarm is een uitstekend voorbeeld van een bedrijf waar klanten centraal staan en daar hoort beschikbaarheid altijd, overal en voor iedereen, bij. Samen met Basefarm zorgen onze experts dat die beschikbaarheid ook tijdens DDoS-aanvallen gegarandeerd is”, aldus Mohamed El Haddouchi, Manager Solutions & Innovations van Infradata.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...