Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Infradata


Infradata is een toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor telecomoperators, kabelexploitanten, mobiele operators, DSL-operators, hostingproviders, contentproviders en ISP’s. Het bedrijf is officiële partner van Juniper Networks, Brocade Networks, Efficient IP, Citrix Systems, MRV, BroadForward, Barracuda Networks, Arbor Networks, Acme Packet, Mediatrix en Arris. Infradata is gespecialiseerd in de integratie van spraak en data, en van vaste en mobiele netwerken. De belangrijkste missie van het bedrijf is klanten superieure oplossingen bieden.

Bedrijfsnieuws van Infradata

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.