Bert Plasman benoemd tot nieuwe Sales Director LeaseWeb Nederland

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 11 november 2015 11:20 uur

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hostingmerken, kondigt vandaag aan dat Bert Plasman is aangesteld als Sales Director van LeaseWeb Nederland. Plasman is in deze rol verantwoordelijk voor de Business Development en Sales van de hosting provider. De focus binnen deze rol ligt op activiteiten binnen EMEA.

Plasman neemt meer dan 20 jaar ervaring in de IT-branche met zich mee. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met het inrichten en herstructureren van de sales afdelingen binnen LeaseWeb Nederland en de uitbreiding van het partnerkanaal.

Door de jaren heen is Plasman verantwoordelijk geweest voor diverse executive sales functies binnen EMEA. Zo was hij tot voor kort werkzaam als Regional Manager Commercial Markets & PartnerLed Emerging Markets bij Cisco. In deze functie was Plasman onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van de Commercial / PartnerLed Segment strategie binnen de emerging markets. Eerder werkte hij als Manager Distribution & Partners bij Getronics, dat later werd overgenomen door KPN.

“Ik ben verheugd over mijn aanstelling als Sales Director van LeaseWeb Nederland,” aldus Bert Plasman, Sales Director bij LeaseWeb Nederland. “Mijn plan is om verdere groei te stimuleren in de Benelux en in landen waar LeaseWeb nog geen entiteit heeft. Ik kijk er dan ook erg naar uit om sterke partnerships op te zetten zodat we ons marktbereik verder kunnen vergroten.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.