Carrefour kiest Unitt voor hosting van Internet platform

Unitt versterk marktpositie in managed Internet and e-commerce hosting

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unitt
  • geplaatst op
  • 16 juni 2014 12:27 uur

Carrefour vertrouwt de hosting van haar Internet platform aan Unitt toe. Het betreft een private Cloud omgeving met Drupal websites die worden beheerd door verschillende web agencies. Unitt heeft een jarenlange expertise in het hosten van Internet and e-commerce platformen.

“Carrefour ondertekende een lange termijn contract voor de hosting van haar Internet platform bij Unitt. Het betreft een private Cloud omgeving voor het hosten van onder andere meerdere Drupal websites. Unitt zal nauw samenwerken met verschillende web agencies om een vlotte migratie naar het nieuwe platform te verzekeren” zegt Benjamin Jacobs, CEO van Unitt. De infrastructuur bestaat uit een productie-, acceptatie- en testomgeving.

Unitt toonde expertise in Drupal en Varnish

Unitt werd gekozen als infrastructuurpartner uit een lijst van verschillende aanbieders. “We hadden van in het begin een goed gevoel bij Unitt” zegt Kathy Meulkens, IT Business Solutions Director X van Carrefour.eu. “Alvorens de offerte werd opgemaakt hadden we verschillende gesprekken en viel hun expertise van Drupal en Varnish reeds op. Daarnaast was redundantie, high-performance en 24/7 support voor ons van cruciaal belang. Ook het feit dat Unitt over een ISO 27001 certificaat beschikt was voor ons een belangrijke keuzefactor” aldus Kathy Meulkens.

Benjamin Jacobs, CEO van Unitt: “Unitt heeft een jarenlange expertise in het hosten van Internet and e-commerce platformen. Het is één van onze belangrijkste productgroepen waarin we telkens een architectuur op maat uittekenen gericht op maximale performantie en beschikbaarheid”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.