Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Unitt


Unitt combineert jarenlange operationele ervaring met diepgaande kennis van de modernste technologieën. Daarmee ontwerpen we hoogwaardige cloud- en hostingdiensten en beheren die onder strenge SLA’s. Wanneer de beschikbaarheid en prestaties van uw online toepassingen het imago van uw business bepalen, ja zelfs het hart van uw business zijn, dan is Unitt meer dan ooit uw partner.

Unitt levert high-end hosting oplossingen op maat van de veeleisende zakelijke gebruiker. Het ontwikkelt en beheert complexe zakelijke hostingdiensten met diepgaande kennis van de modernste technologieën. Unitt is ontstaan uit Combell.

Unitt biedt 24×7 ondersteuning in de eigen taal, direct contact met de engineers die uw infrastructuur beheren, alsmede harde garanties op serviceniveaus. De diensten, waaronder dedicated serveromgevingen enpublic en private cloud-omgevingen, zijn opgebouwd uit hoogwaardige technologische componenten.

Bedrijfsnieuws van Unitt

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.