Cloudprovider IS (internedservices) Group biedt Office 365 met volledige technische ondersteuning aan

24/7 helpdesk en bundeling met overige clouddiensten

  • Bedrijfsnieuws van
  • IS Group
  • geplaatst op
  • 21 mei 2015 11:42 uur

IS (internedservices) Group (hierna ISG) – Nederlands marktleider in cloud computing en IT-services – biedt nu Microsoft Office 365 aan met volledige begeleiding naar de cloud en 24/7 gebruikersondersteuning. Zakelijke gebruikers kunnen Microsoft Office 365 tijdelijk twee maanden gratis proberen of kiezen voor een jaar lang 25% korting. De cloud-begeleiding en 24/7 helpdesk voor Microsoft Office 365 zijn een verdere uitbreiding van het ‘as-a-service’ cloud-aanbod van ISG, dat zakelijke gebruikers helpt om hun IT succesvol naar de cloud te verhuizen. In tegenstelling tot de bestaande Office 365-dienst van Microsoft gaat de klant een overeenkomst aan met ISG en kan de oplossing worden gecombineerd met de andere services en solutions die ISG biedt. Hiermee gaat ISG veel verder in het ontzorgen van de klant dan bij de standaardoplossing van Office 365 het geval is.

In één dag je werkplekken in de cloud, zonder eigen IT-capaciteit en investeringen
Jan Willem des Tombe, CEO van ISG: “Het merendeel van de organisaties in Nederland is bezig de stap naar de cloud te maken, maar niet iedereen beschikt over de technische capaciteit en expertise om deze stap snel en adequaat te kunnen zetten. Daarom bieden wij onze klanten premium cloud en IT-services op abonnementsbasis. Microsoft Office 365 past daar uitstekend in. Met onze service-, migratie-, beheer- en supportdienstverlening maken we het verschil en helpen we organisaties succesvol gebruik te maken van de voordelen die de cloud biedt. Je brengt je werkplekken letterlijk binnen één dag in de cloud, zonder eigen IT-capaciteit en investeringen vooraf. En je kunt je abonnement per maand opzeggen, dat vinden wij van deze tijd”.

Volledige ontzorging van clouddiensten voor bedrijven
“Met deze innovatieve propositie vervult ISG opnieuw een concrete behoefte uit de markt: het volledig ontzorgen van organisaties bij het naar de cloud brengen van hun werkplekken”, aldus Isabel Moll, Lead Cloud & Enterprise Platforms Microsoft. “ISG heeft als eerste Cloud Solutions Provider in Nederland duidelijk de trend gezet naar cloud ‘as-a-service’ voor diverse diensten op cloud-platformen zoals Microsoft Office 365 en Microsoft Azure.”

Microsoft Office 365
Microsoft Office 365 biedt diverse programma’s voor optimaal samenwerken thuis, onderweg en op kantoor. Gebruikers beschikken over alle vertrouwde functionaliteiten van het Office-pakket met extra tools, zoals online vergaderen, e-mail en agenda.

Microsoft Cloud Solution Provider Programma (CSP)
De samenwerking tussen ISG en Microsoft komt voort uit het in 2014 geïntroduceerde Microsoft Cloud Solution Provider programma (CSP). Dankzij het CSP-programma kan ISG clouddiensten zoals Microsoft Office 365 verrijken met haar eigen services en solutions en aanbieden aan eindklanten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.