Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

IS Group


Als een van de grootste onafhankelijke IT & Cloud Services providers van de Benelux levert IS een breed portfolio aan hoogwaardige, bedrijfskritische IT oplossingen. Hiermee bedient IS zowel de grootzakelijke markt als het MKB en de ZZP-markt. Diensten die IS biedt zijn onder meer: e-Business hosting, een platform voor Software-as-Service providers, Hosted Desktop en vele connectiviteitsoplossingen. Daarbij biedt IS een scala aan managed services. IS heeft de beschikking over een eigen volwaardig Cloud computing platform: het IS HyperGrid™, wat naast schaalbare capaciteit voorziet in disaster recovery en high availability. IS garandeert daarbij dat applicaties en data in Nederland worden opgeslagen. IS beschikt als een van de weinige IT dienstverleners over een drievoudige ISO certificering (9001, 27001 en 20000) en een aantal security accreditaties zoals ISAE3402. De datacenters van IS maken gebruik van groene stroom en zijn PCI-DSS en ISO 14000 gecertificeerd. De IS dienstverlening is volledig ingericht op een resultaatgerichte aanpak die bijdraagt aan het succes van haar klanten.

IS – Powered by results.

Bedrijfsnieuws van IS Group

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.