Cloudscanner tekent eerste white label partner Onepoint op

Onepoint overtuigd van cloudmanagement platform  en tekent meerjaren contract

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudscanner
  • geplaatst op
  • 23 november 2016 11:15 uur

Een maand na de productlancering van het grootste cloudmanagement platform van Nederland genaamd Cloudscanner, kondigt het gelijknamige bedrijf aan dat de eerste order met Onepoint is getekend. De ICT-dienstverlener neemt de white label versie van Cloudscanner af welke in januari geimplementeerd zal worden.

Bepalen van Cloudstrategie
Onepoint is een wereldwijd bedrijf met 2000 medewerkers en houdt zich bezig met het digitaliseren van bedrijven. In Nederland zijn 75 medewerkers actief en deze tak houdt zich hoofdzakelijk bezig met advies en migratie. Chris Hazewinkel, Managing Director van Onepoint Benelux, legt uit waarom zij voor de white label versie van Cloudscanner gekozen hebben: “De markt vraag om maximale flexibiliteit, keuzevrijheid van technologie en volledige transparantie in IT. Ons businessmodel is daarop afgestemd. Wij willen alle infraoplossingen uit de markt aanbieden maar zelf geen assets bezitten. Wij hebben een eigen orchestration cloudplatform ontwikkeld op basis van een businessmodel met dezelfde karakteristieken als bijvoorbeeld Uber of AirBnB. Dit model geeft op een vriendelijke, snelle en kostentransparante manier toegang tot vrijwel alle clouddiensten.”

Geautomatiseerd beheersen van diensten
De achterkant van dit orchestration platform heeft een koppeling met de whitelabel versie van Cloudscanner. Via de koppeling met de whitelabel versie kunnen de Onepointklanten hun publieke en private datacenterclouddiensten direct afnemen en geautomatiseerd beheersen middels een portal. Hazewinkel vervolgt: “Deze workflowautomatisering bespaart onze klanten aanzienlijk veel tijd en geld op beheer. De eindklant komt direct in de supervisoryrol waarbij zaken overzichtelijk worden. Dit is één van de redenen waarom Cloudscanner naadloos aansluit op ons businessmodel.” Inmiddels heeft Onepoint vijf internationale klanten opgetekend die allemaal oplossingen zochten in de intrasparante markt van cloudvirtualisatie.

Vruchtbare samenwerking
Siemon van den Berg, CEO van Cloudscanner: “Wij zijn enorm verheugd dat ons geloof in de mogelijkheden van dit nieuwe platform zich zo snel vertaald heeft in een eerste contract. Dit is precies waar wij ons op richten met de white label versie van Cloudscanner: klanten de mogelijkheid bieden om hun cloudstrategie te bepalen en te beheren in een eigen, op maatgemaakte productcatalogus. We zijn nu volop bezig om Onepoint in het eerste implementatietraject te begeleiden en stellen hun vertrouwen in Cloudscanner zeer op prijs”.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?