Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Cloudscanner


Cloudscanner is opgericht in maart 2016. Geïnitieerd door The Datacenter Group (sinds 2007). Marcel Suers (business developer) initiator van het idee, heeft samen met Siemon van den Berg (CEO) er voor gezorgd dat het platform tot leven kwam. Uiteindelijk is de marktplaats – waar vraag en aanbod in de cloud samenkomt – gestart in oktober 2016.
 
Het platform richt zich op datamanagement services en het beheer hiervan. Gezien The Datacenter Group carrier-neutraal is en vaak als bemiddelaar optreedt tussen klanten en partners, was Cloudscanner een logisch vervolg. The Datacenter Group is strategisch geografisch verspreid in Amsterdam en Delft en werkt al 10 jaar lang voor corporates en cloudproviders. Met als resultaat betrouwbare en continue dienstverlening. Voor de propositie van Cloudscanner kunnen we bogen op deze geloofwaardigheid, een imago vol ondernemerschap en innovatie.

Bedrijfsnieuws van Cloudscanner

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.