Digital Realty lanceert nieuwe, wereldwijde Cloud Marketplace

Partnership met ComputeNext biedt sneller en eenvoudiger toegang tot cloud-services voor internationale bedrijven

  • Bedrijfsnieuws van
  • Digital REALTY
  • geplaatst op
  • 5 juni 2014 16:03 uur

Digital Realty Trust, Inc. (NYSE: DLR), een toonaangevende leverancier van datacenter- en colocatieoplossingen, start een samenwerking met ComputeNext, een specialist in cloud-servicemarktplaatstechnologie, voor het creëren van de Digital Realty Global Cloud Marketplace (GCM). Deze cloud-marktplaats biedt elk type klant van Digital Realty vanuit een Digital Realty-datacenter makkelijke toegang tot cloud-dienstbemiddeling. Dat zorgt voor directe provisioning van on-demand, snel uit te breiden cloud-services van cloud-serviceproviders, waaronder cloud-servers, -storage en
-software. Deelnemers aan de marktplaats zijn op dit moment IBM SoftLayer, Internap, Interoute, GoGrid en SingleHop. De komende maanden komen hier meer providers bij.

“Bedrijven zoeken naar flexibeler datacenteromgevingen met makkelijke toegang tot een hybride oplossing met private, semiprivate en publieke cloud-elementen. Door samen te werken met ComputeNext, bieden we toegang tot een one-stop shop voor cloud-infrastructuurdiensten van betrouwbare leveranciers binnen de Digital Realty Global Cloud Marketplace”, zegt A. William Stein, Interim Chief Executive Officer en Chief Financial Officer van Digital Realty. “Dit partnership – gecombineerd met andere strategische allianties die we aan het smeden zijn, zoals de eerder aangekondigde samenwerking met Level 3 Communications voor directe en veilige connectiviteit met Amazon Web Services en Microsoft Azure – is een belangrijk initiatief in het kader van onze voortdurende inspanningen om bedrijven flexibele datacenteroplossingen te bieden, die aansluiten bij hun IT- en bedrijfsstrategieën.”

Digital Realty koos voor het ComputeNext-platform vanwege de snelle inzetbaarheid en provisioning, en de toegang tot verschillende cloud-platforms, producten en diensten vanuit een single sign-on portal met één support- en factuurcontact. De GCM biedt klanten van Digital Realty wereldwijde keus en flexibiliteit in cloud-services.

“Datacenter- en colocatieleveranciers vormen de ruggengraat van de cloud-economie. We zijn erg enthousiast om samen te werken met innovators als Digital Realty om hun nieuwe, wereldwijde marktplaats te ondersteunen. Wij kijken ernaar uit om klanten te helpen makkelijker zaken met elkaar te doen met een flexibeler en completere reeks van cloud-services. Bij ComputeNext streven we ernaar om cloud-eindgebruikers de meest effectieve cloud-dienst te leveren. Ons platform maakt het mogelijk om snel te zoeken naar cloud-resources met een uniforme API voor het doorzoeken, categoriseren en beheren van workload life cycles zonder dat een klant vastzit aan een specifiek cloud-platform of geografische regio. Dit is in lijn met het wereldwijde bereik van Digital Realty en zijn groeiende klantenbestand”, zegt Sundar Kannan, Chief Executive Officer van ComputeNext.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.