Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Digital REALTY


Digital Realty Trust, Inc. focust op het leveren van klantgerichte datacenteroplossingen door veilige, betrouwbare en kostenefficiënte faciliteiten te bieden, die tegemoetkomen aan de unieke datacenterbehoeften van elke klant. Klanten van Digital Realty zijn nationale en internationale bedrijven binnen verschillende sectoren, variërend van IT- en internetbedrijven tot productiebedrijven en financiële instellingen. De 110 datacenters van Digital Realty – met uitzondering van drie datacenters die als investering zijn ondergebracht bij niet-geconsolideerde joint ventures – bieden gezamenlijk bijna 6.500 miljoen verhuurbare vierkante meter. Dit is inclusief 670.000 vierkante meter ruimte die apart is gehouden voor herontwikkeling. Het portfolio van Digital Realty is verspreid over 32 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

Bedrijfsnieuws van Digital REALTY

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.