Digital Realty levert datacenteroplossingen voor lange termijn aan Naviste

Lange-termijnleaseovereenkomsten voor Woking- en Redhill-locaties voorzien NaviSite van 2,4 megawatt aan IT-Load voor onderling verbonden datacenters

  • Bedrijfsnieuws van
  • Digital REALTY
  • geplaatst op
  • 3 december 2013 14:32 uur

Digital Realty Trust, Inc. (NYSE: DLR), toonaangevend en wereldwijd aanbieder van datacenteroplossingen, tekent twee lange-termijnleaseovereenkomsten met NaviSite Europe Limited, een onderdeel van NaviSite, Inc., een toonaangevende internationale leverancier van cloud-hosting, en beheerde applicaties en diensten. Deze leaseovereenkomsten voorzien NaviSite van een platform ter ondersteuning van de langetermijngroei in het Verenigd Koninkrijk op het zeer goed beveiligde Woking-datacenter en het ‘state-of-the-art’ Redhill-datacenter.

“We bieden alle flexibiliteit om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun groei”, zegt Bernard Geoghegan, Managing Director EMEA bij Digital Realty. “Connectiviteit is essentieel in elke IT-strategie die outsourcing omvat. Digital Realty heeft uitgebreid geïnvesteerd in hogesnelheidsnetwerken om ervoor te zorgen dat data snel en veilig wordt getransporteerd tussen datacenters en terug naar de klantlocatie. De uitbreiding van NaviSite in onze Woking- en Redhill-faciliteiten onderstreept deze strategie. Daarnaast toont het ons commitment aan het leveren van hoogwaardige, carrieronafhankelijke faciliteiten. We voorzien NaviSite van een volledig geoptimaliseerde infrastructuur voor netwerkconnectiviteit en ondersteunen daarmee de levering van het volledige producten- en dienstenportfolio aan klanten. Dit zonder al te hoge implementatiekosten te maken.”

“De zakelijke wereld verandert snel. Er is een toenemende focus op compliancy, datasoevereiniteit en wetgeving”, zegt Ron Pepin, Director of Datacenter Operations bij Time Warner Cable Business Class. “De overeenkomsten met Digital Realty voor extra datacenterruimte passen bij de doelstelling van NaviSite om de beste datacenterfootprint te leveren om tegemoet te komen aan de hoge eisen van huidige en toekomstige klanten op het gebied van ondersteuning, uptime en beveiliging. De structuur van de Digital Realty-faciliteiten voorziet ons van stroom, koeling en redundantie. Daarnaast is onze data zo veilig dat de time-to-market van NaviSite voor het leveren van nieuwe IT-diensten sterk verlaagd wordt en ook nog eens op een veilige manier. Deze factoren zijn essentieel geweest bij de beslissing om onze datacenterfootprint uit te breiden bij Digital Realty.”

De cloudactiviteiten van NaviSite is exponentieel gegroeid sinds de introductie van het NaviCloud-platform in 2010. De leases in de Digital Realty-datacenters in Woking en Redhill stellen NaviSite in staat om disaster-recovery-diensten via de cloud aan te bieden binnen het Verenigd Koninkrijk. Met toegang tot de nieuwe cloud-node in Redhill en de extra capaciteit in het Woking-datacenter levert NaviSite klanten die moeten leveren binnen de restricties van datasoevereiniteit de mogelijkheid om alle applicaties en data via de cloud in het Verenigd Koninkrijk te hosten. Tegelijkertijd zijn ook back-up- en recovery-diensten beschikbaar binnen de landsgrenzen van het Verenigd Koninkrijk.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.