Digital Realty Nederland stelt Rik Post aan als Technical Operations Manager in Nederland

  • Bedrijfsnieuws van
  • Digital REALTY
  • geplaatst op
  • 4 december 2014 13:45 uur

Digital Realty, een wereldwijde leverancier van datacenter- en co-locatieoplossingen, stelt Rik Post aan als Technical Operations Manager. Post vervult deze functie binnen één van de eigen datacenters van Digital Realty in Amsterdam. Hij is verantwoordelijk voor de technische installaties en de dagelijkse aansturing van het technische team. Daarnaast is Post ook betrokken bij de overige panden van Digital Realty in Nederland.

Voordat Post bij Digital Realty van start ging, vervulde hij diverse functies met betrekking tot bedrijfskritische installaties. In 2002 startte hij zijn loopbaan als medewerker van de Technische Dienst Elektrotechniek bij de Koninklijke Marine. In deze functie was hij verantwoordelijk voor diverse technisch kritische installaties aan boord van schepen. In 2012 ging hij aan de slag als Facilities Shift Manager bij Global Switch, een aanbieder van datacenter-oplossingen.

Rik Post: “De huidige marktonwikkelingen bieden voor Digital Realty volop kansen. De ervaringen die ik tot nu toe binnen en buiten deze branche heb opgedaan, zijn erg waardevol voor het vervullen van mijn nieuwe functie binnen Digital Realty Nederland. Ik kijk er naar uit om met het technische team de maximale betrouwbaarheid van de installaties te waarborgen om zo bij te dragen aan het verder verstevigen van de positie van Digital Realty in de Nederlandse markt.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.