Dutch Cloud organiseert Get (C)Loud: Is uw applicatie wel hack-proof?

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dutch Cloud
  • geplaatst op
  • 2 februari 2016 14:24 uur

Vrijdag 1 april a.s. organiseert Dutch Cloud alweer de zesde editie van Get (C)Loud! Elke keer met een ander thema. Nu is dat: “Is uw applicatie wel hack-proof?”

Om een goed beeld van de diverse invalshoeken te geven, hebben we een aantal keynote speakers uitgenodigd die alle aspecten van bovenstaande onderwerp zullen belichten. Denk hierbij aan:

– De hacker zelf; Hoe denkt een hacker? Wat zijn de wegen die hij bewandelt als hij probeert in te breken?

– IT-security organisatie; Wat kan er proactief gedaan worden om uw applicatie op de juiste wijze te beveiligen tegen indringers?

Keynotes worden dit keer verzorgd door onze Partners van Get (C)Loud! Editie VI: Madison Gurkha en Cisco. Verder hebben we Edwin van Andel, momenteel adviseur bij Zerocopter, bereid gevonden een presentatie te geven: “Want er is nog genoeg te doen. Het blijft nodig om de juiste vertaalslag te maken en bewust te blijven van de actuele dreigingen in de informatiebeveiliging, maar ook van de kansen”, aldus Van Andel.

Daarnaast willen wij u, als ISV, zelf aan het woord laten en debatteren over de vragen en stellingen die bij u leven rondom dit thema. De experts zullen actief meedoen in deze debatrondes, zodat u de juiste informatie mee kan nemen na afloop van onze netwerkborrel. Want nogmaals, het gaat erom dat u FUN heeft in het bezoeken van dit evenement, in een informele sfeer nieuwe contacten kunt opdoen en iets meeneemt naar “huis” dat u mogelijk bij u op de werkvloer kunt gebruiken.

Meld u nu aan en we begroeten u graag op vrijdagmiddag 1 april a.s. Ga naar http://www.dutchcloud.com/get-cloud
Biografie: De (hack)specialist Edwin van Andel

Edwin van Andel, uit het goede wijnjaar 1970, drukte al op knoppen vanuit de wieg. In zijn jeugdjaren was geen apparaat veilig voor hem en zijn pubertijd werd door het ontdekken van computers, modems en de hack-tic door zijn naasten omschreven als een “zeer desastreuze periode”. Na het -zoals zijn advocaat aangeeft- “Onderzoeken van mogelijk aanwezige informatie op open systemen”, kwam hij uiteindelijk in dienst bij een grote IT distributeur, waar hij al snel uitgroeide tot senior consultant met een risico tag en werd hij uit veiligheidsoverwegingen voornamelijk op langdurige buitenlandse projecten gezet. In 2003 startte hij samen met een collega het bedrijf Yafsec, met als doel het ondersteunen van bedrijven en dealers in de IT en Security wirwar. Sinds 2016 werkt hij voor Zerocopter, waar hij onder meer verantwoordelijk is voor het verder uitbouwen van het “continuous security” platform. Verkozen tot winnaar van de Lightning talks op Brucon 2013 en organisator van het alternatieve NCSC-congres -“omdat er geen hackers uitgenodigd werden”- #ALT-S, laat hij u vanuit het perspectief van de hacker op humoristische wijze kennis maken met de gevaren, deugden en de huidige stand van zaken in de security wereld.

Onze partners

  • Cisco
  • Madison Gurkha
  • Zerocopter
Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.