Efficon, onderdeel van 4Minds, komt in handen van Cloud Solutions Provider Parentix

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 9 december 2016 09:00 uur

Parentix heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van Efficon BV. Door de overname, die 1 december heeft plaatsgevonden, realiseert Parentix een extra groei en wordt het team van experts uitgebreid.

Efficon, handelend onder de naam 4Minds Services & Solutions, is in 2006 opgericht en actief als ICT dienstverlener. Een kwaliteit is het leveren van totaaloplossingen met de focus op Exact, wat feilloos aansluit bij de werkwijze van Parentix. “De professionele organisatie, vooruitstrevende visie en bovenal de extreme expertise in het hosten van business applicaties geven ons de bevestiging dat onze hosting & cloudklanten beter gecontinueerd kunnen worden onder de vlag van Parentix”, aldus Guido Scheenhart, directeur 4Minds. Twee voormalig aandeelhouders gaan zelfstandig verder met het detacheren van ICT professionals onder de naam van 4Minds. De twee overige aandeelhouders gaan zich volledig richten op het leveren van hoogwaardige Exact consultancy onder de naam van Activium.

Integreren
Parentix werkt intensief samen met haar partners en resellers en ziet er naar uit dit partnernetwerk nog sterker te maken door de verwelkoming van de partners van Efficon. Pieter Gabes, directeur Parentix, vertelt: “Door de overname wordt het ons mogelijk gemaakt een grotere groep klanten te ontzorgen met een toekomstbestendige en innovatieve cloudomgeving, al dan niet gebaseerd op de Hybrid Cloud en Microsoft Office 365”. Onder de paraplu van Parentix is de continuïteit van de dienstverlening richting klanten van Efficon in hoge mate geborgd. De komende periode zal het Efficon platform gekoppeld worden met het platform van Parentix, waardoor de extra services en diensten van Parentix beschikbaar komen voor deze klanten.

Parentix rekent in haar huidige portfolio van klanten onder andere Exact, Komori, ID&T, Sawadee, VisionsConnected en VU medisch centrum. In 2016 is de omzet van Parentix met 50% gegroeid. De overname is uit eigen middelen gefinancierd, waardoor er geen bank of investeringsmaatschappij bij betrokken is. Na de overname bestaat Parentix uit 35 werknemers en worden ruim 2.000 organisaties bediend vanaf het platform.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...