Fortinet introduceert on-demand, pay-as-you-go datacenterfirewall voor Amazon Web Services (AWS)

FortiGate-VM helpt klanten van AWS bij het beveiligen van bedrijfskritische gegevens en het voldoen aan de strenge eisen van wet- en regelgeving met een sterk beveiligingsaanbod dat naar behoefte gebruikt en betaald wordt via AWS Marketplace

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fortinet
  • geplaatst op
  • 9 januari 2015 10:20 uur

Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldleider op het gebied van high-performance netwerkbeveiliging, kondigt vandaag de uitbreiding aan van de reeks beveiligingsoplossingen voor Amazon Web Services (AWS) met pay-as-you-go-licenties voor FortiGate-VM, de gevirtualiseerde datacenterfirewall. FortiGate-VM voor AWS beveiligt de cloudgebaseerde systemen van bedrijven met een sterke, schaalbare en betrouwbare oplossing die hen ook helpt bij het naleven van wet- en regelgeving. Fortinet biedt klanten van AWS een brede reeks beveiligingsoplossingen, inclusief de bekroonde FortiGate-appliances voor netwerkbeveiliging, FortiWeb-firewalls voor webapplicaties en FortiManager-VM en FortiAnalyzer-VM, de gevirtualiseerde systemen voor beheer en analyse. Fortinet staat voor continue innovatie en een breed aanbod in de gevirtualiseerde en cloudomgeving en dat leidt ertoe dat een toenemend aantal klanten gebruik maakt van Fortinets gevirtualiseerde oplossingen in de AWS-cloud.

FortiGate-VM voor AWS kan nu naadloos worden ingezet op basis van uur- of jaarabonnementen vanuit de AWS Marketplace als aanvulling op bestaande Bring Your Own License (BYOL)-opties. Met het uitgebreide aanbod kunnen klanten de capaciteit van FortiGate-VM gebruiken met hetzelfde gemak en flexibiliteit waarop zij de AWS-infrastructuur zelf gebruiken wanneer een dienst on-demand wordt afgenomen via AWS Marketplace, dus met geïntegreerde gebruiksmeters, facturering en betaling. Een groot voordeel van de nieuwe on-demand, pay-as-you-go opzet is dat klanten de oplossing in kunnen zetten en kunnen schalen om te voldoen aan een directe vraag naar extra beveiliging, terwijl het kostenmodel voorspelbaar blijft. De opties van het nieuwe jaarabonnement van de AWS Marketplace maken besparingen op de investeringsuitgaven mogelijk tot 40 procent in vergelijking met de facturatie op uurbasis over dezelfde periode van 12 maanden.

Theo Schutte, country manager Fortinet Nederland: “De FortiGate-VM voor AWS is beschikbaar op basis van een uur- of jaarabonnement in de AWS Marketplace. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel de capaciteit van de FortiGate-VM inzetten via de AWS Marketplace wanneer zij extra beschermingslagen nodig hebben voor hun systemen binnen de AWS-cloud.”

Beschikbaarheid

De FortiGate-VM, FortiWeb-VM, FortiManager-VM en FortiAnalyzer-VM van Fortinet zijn momenteel allemaal beschikbaar in de AWS Marketplace. FortiGate-VM en FortiWeb-VM zijn ook beschikbaar op on-demandbasis voor uur- en jaarabonnementen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.