i3D.net lanceert Red Cloud in eigen datacenters; de Enterprise Cloud op basis van Microsoft Azure.

  • Bedrijfsnieuws van
  • i3D.net
  • geplaatst op
  • 7 mei 2015 10:20 uur

i3D.net lanceert, als één van de dertien Nederlandse Cloud OS Network (COSN) partners van Microsoft, een Enterprise Cloud volledig gebouwd op Azure Pack; de lokaal-gehoste variant van Microsofts Azure. Deze high-performance Cloud draait in i3D.net’s eigen datacenters en is gedoopt tot Red Cloud.

Uw Cloud in onze datacenters
In tegenstelling tot Microsofts Azure, waarbij het enkel mogelijk is om uw omgeving op servers van Microsoft te draaien, biedt Red Cloud de zekerheid dat uw omgeving draait, waar gewenst, in één van onze datacenters in een land naar keuze. Gezien de ontwikkelingen omtrent dataprivacy is deze controle voor Enterprises, overheden en groot MKB een absolute must.

Performance en veiligheid staan centraal bij Red Cloud
i3D.net bedient groot-zakelijke eindgebruikers vanuit 16 ISO/IEC 27001-gecertificeerde datacenters verspreid over 6 continenten. Tussen deze locaties ligt een eigen netwerk met een capaciteit van 435Gbit. Dit netwerk is gebouwd met de visie: Zo min mogelijk latency met een zo hoog mogelijke throughput. Dit stelt internationaal-opererende organisaties in staat om bedrijfsbrede data lokaal op te slaan in een volledig veilige omgeving. Red Cloud draait op onze nieuwste generatie servers met de nieuwste Intel Xeon processoren. Alle hardware is aangesloten met meerdere 10Gbit verbindingen. Deze solide basis van betrouwbare hardware stelt ons in staat om zeer hoge performance garanties af te geven. Dit vertaalt zich in de strenge SLA’s, maar ook in de IOPS garanties op onze Cloud storage. De bewezen technieken van Microsoft Azure vormen de basis voor absolute zekerheid, veiligheid en gebruiksgemak. Hiermee biedt Red Cloud groot-zakelijke eindgebruikers het beste van twee werelden waarmee de veiligheid van bedrijfskritische gegevens verzekerd is.

Als Cloud OS Network (COSN) Partner de juiste partij voor hybride Cloud
i3D.net is één van de dertien Nederlandse COSN partners. Dit partnerprogramma van Microsoft bestaat wereldwijd uit slechts tachtig service providers die hybride cloudoplossingen bieden op basis van Microsoft technologie. Wij zijn de enige Nederlandse COSN partner met een wereldwijd hybride Cloud aanbod. Doordat Microsoft de lat zeer hoog legt staat dit partnerprogramma internationaal zeer hoog aangeschreven en dient het als standaard in de hybride-Cloud dienstverlening. Red Cloud is volledig geschikt voor de hybride Cloud. Deze stelt bedrijven in staat om afzonderlijke onderdelen van een IT omgeving (bijvoorbeeld on-premise, bare metal en colocated hardware) met elkaar te verbinden zodat applicaties daar kunnen draaien waar ze het beste presteren. Daarnaast is Red Cloud ideaal om door te schalen naar Microsofts publieke Azure Cloud. Red Cloud voorziet in een solide, veilige Cloud omgeving waarbij i3D.net bedrijven voorziet van de beste glasvezelverbinding zodat een directe verbinding naar één van onze datacenters verzekerd is. Daarnaast draagt i3D.net, desgewenst, zorg voor het 24/7 management van de Cloud omgeving en biedt het een groot aantal managed services en uitgebreide monitoring- en rapportagemogelijkheden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.