Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

i3D.net


i3D.net is een managed hosting en IaaS provider uit Rotterdam en bedient ruim 30,000 klanten vanuit 16 datacenters wereldwijd. i3D.net beheert een eigen serverpark van 8,000 servers. i3D.net is opgericht in 2004 in Rotterdam en heeft inmiddels heel wat onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals een ranking in de Deloitte Technology Fast 500 als snelst groeiende managed hosting provider van de Benelux. i3D.net is tevens de laatste winnaar van de Financieele Dagblad Gouden Gazellen Award in 2012. Met een team van 33 technische medewerkers, bieden wij Infrastructure as a Service (IaaS) en managed hosting-oplossingen voor een breed scala aan klanten. i3D.net bedient onder meer klanten uit de volgende branches: overheid, zorg, sport, gaming, educatie, webshops, hosting, en printmedia.

i3D.net bezit 2 eigen datacenters, beheert 16 datacenters en een eigen serverpark van ruim 8,000 servers wereldwijd: wij zijn een hard groeiende en financieel kerngezonde organisatie. Onze financiele cijfers hebben een AA rating gemeten door onafhankelijke financiƫle instellingen. i3D.net wordt ook jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd door de CDSA op het gebied van data bescherming en veiligheid.

Bedrijfsnieuws van i3D.net

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.