i3D.net upgrade netwerkcapaciteit

Het i3D.net premium netwerk klaar voor wereldwijde groei

  • Bedrijfsnieuws van
  • i3D.net
  • geplaatst op
  • 19 januari 2015 14:13 uur

De afgelopen jaren zijn de bandbreedtelevels enorm gegroeid en deze blijven alsmaar groeien. Om voorbereid te zijn op deze constante groei heeft i3D.net zijn netwerkcapaciteit de afgelopen maanden een significante upgrade gegeven:

Nieuwe connectiviteit met Level3 São Paulo en Sydney

i3D.net heeft meerdere nieuwe connecties gemaakt met Level3 in São Paulo en Sydney. Level3 is de grootste Tier 1 netwerkleverancier en levert IP transit naar het i3D.net netwerk.

Verbindingen met nieuwe provider: DTAG
Om optimale connectiviteit naar Duitsland te bewerkstelligen zijn er meerdere nieuwe verbindingen aangelegd met Deutsche Telekom (DTAG) in Amsterdam en Frankfurt. Hiermee heeft i3D.net op verschillende locaties verbindingen met het Tier 1 netwerk van DTAG, waardoor i3D.net de beste connectiviteit, voor eindgebruikers van het Deutsche Telekom netwerk, naar Duitsland kan aanbieden.

AMS-IX & LINX connectiviteit geüpgraded
i3D.net heeft zijn verbinding met de AMS-IX geüpgraded naar 40 Gbit/s. De verbinding met de LINX is geüpgraded naar 20 Gbit/s.
Dankzij verbindingen met de AMS-IX, DE-CIX, LINX, NL-ix, PLIX, TPIX, PTT Sao Paulo, IX Australia, Any2 exchange en LINX Washington DC is i3D.net verbonden met de grootste internet exchanges ter wereld. i3D.net gebruikt deze verbindingen voor het creëren van meer betrouwbare, directe, lage latency verbindingen met grote kabel/DSL/dialup IPS’s en content providers.

i3D.net’s netwerk capaciteit
Het i3D.net netwerk biedt een maximum capaciteit van 374 gigabit. Om al het dataverkeer tussen onze datacenterlocaties te regelen, beheren we talrijke glasvezelverbindingen tussen onze datacenterlocaties. Een complete lijst van al onze netwerken is te vinden op http://www.i3d.net/network/.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.