i3D.net vernieuwt CDSA certificaat.

  • Bedrijfsnieuws van
  • i3D.net
  • geplaatst op
  • 4 juni 2014 10:16 uur

In mei 2014 heeft i3D.net haar CDSA certificering vernieuwd. CDSA en het Anti Piracy and Compliance Program (APCP) zijn relatief onbekend in het Nederlandse bedrijfsleven. De certificering weet de groeiende scepsis rondom databeveiliging af te vangen, en in het leven is geroepen om de veiligheid van persoonsgegevens, klantgegevens en intellectuele eigendommen te waarborgen. Van origine is CDSA dé Hollywood standaard, maar anno 2014 ook onmisbaar voor zakelijk Nederland

i3D.net: wederom uniek in Nederland

Welbekend is de ISO / IEC certificeringen en de daarbij horende audits. Iets minder bekend in Nederland is de Content Delivery & Storage Association (CDSA).

CDSA word in de volksmond ook wel de Hollywood ISO genoemd. CDSA heeft ‘s werelds eerste onafhankelijke en onpartijdige certificeringssysteem van internationale normen ontwikkeld genaamd Anti Piracy and Compliance Program (APCP).

Met de steun van de media- en entertainmentindustrie wereldwijd heeft CDSA honderden bedrijven op zes continenten gecertificeerd in het kader van de APCP standards. Het APCP is het enige industrie-gedreven programma erkend door overheden wereldwijd. CDSA zet zich in voor het beschermen van de veiligheid en integriteit van intellectueel eigendom.

Naast de geijkte ISO / IEC 27001 certificering is de CDSA certificering van groot belang voor de achterban van i3D.net. Vooral grote content-georiënteerde bedrijven vinden de CDSA certificering een absolute must. Het doet deze klanten dan ook zeer veel deugd dat i3D.net met vlag en wimpel door de jaarlijkse audit is gekomen.

Het antwoord op de vraag: “waar staat mijn gevoelige data?”

Momenteel is i3D.net, met de CDSA certificering, uniek in Nederland. Wat veel bedrijven nog niet weten is dat CDSA met de APCP standards naadloos aansluit op de groeiende scepsis omtrent de waarborging van klantgegevens en intellectueel eigendom.

De CDSA certificering beperkt zich niet tot één enkele schakel, het omvat de volledige keten. Deze accreditatie richt zich op alle punten binnen een productieketen; van ontwikkelaars, producenten, logistieke schakels tot aan de fysieke- en elektronische distributie en opslag van content. Zelf het vernietigingsproces is opgenomen in de APCP standards. Door de grondigheid van deze criteria kunnen de klanten van i3D.net er op rekenen dat hun gevoelige data veilig staat opgeborgen. I3D.net waarborgt, door middel van deze certificering, de veiligheid van zowel de data-opslag als de dataverplaatsing. Dit is één van de vele redenen waarom i3D.net, anno 2014, steeds meer grote, internationaal opererende, zakelijke klanten weet te bedienen.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.