Infradata gaat voor verdere nationale en internationale groei met uitbreiding managementteam

Nino Tomovski benoemd tot Vice President International en Henk Buurman tot Managing Director Nederland

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infradata
  • geplaatst op
  • 20 juli 2015 11:05 uur

Network Integrator Infradata versterkt zowel nationaal als internationaal zijn managementteam. Per 1 juni 2015 is Henk Buurman (61) aangesteld als Managing Director Nederland. Hij volgt Nino Tomovski (44) op, die aan de slag gaat als Vice President International voor Infradata.

Met deze benoemingen wil Infradata de internationale business van het bedrijf verder stimuleren en tevens in Nederland een grotere groep klanten gaan bedienen. Infradata is de afgelopen jaren sterk gegroeid en de benoemingen van Tomovksi en Buurman zullen bijdragen aan het versnellen van deze groei.

“We gaan onze internationale strategie intensiveren en ons meer focussen op bedrijven in het buitenland, met name in Duitsland en de VS”, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Op dit moment komt 30 procent van onze business uit het buitenland en we zien aanzienlijke kansen voor verdere groei. We voeren al overleg met een aantal grote partijen. Nino Tomovski heeft veel ervaring in het bouwen van internationale klantrelaties en is de juiste man om deze groeiambities te verwezenlijken.”

Henk Buurman, voorheen Managing Director bij network integrator Telindus, neemt de functie van Managing Director Nederland over van Tomovski. “Infradata is een weergaloos kennisbedrijf. Als specialist spelen wij een centrale rol in het ontwerpen en aanleggen van de meest veeleisende netwerken. Omdat de digitale infrastructuur voor steeds meer bedrijven een mission critical bedrijfsmiddel is, zal het aantal grote en complexe netwerken in Nederland de komende jaren exponentieel toenemen. Daar liggen dan ook enorme groeikansen voor Infradata.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.