InvoiceSharing kiest Rackspace als hosting-partner

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 16 oktober 2014 14:48 uur

De online financiële marktplaats InvoiceSharing heeft de Rackspace Cloud geselecteerd als basis voor zijn diensten. Door gebruik te maken van de pubic cloud-dienst van Rackspace op basis van OpenStack, kan InvoiceSharing de kosten voor hosting laag houden, terwijl het profiteert van de flexibiliteit en de schaalbaarheid van de Rackspace Cloud. Dankzij Fanatical Support kunnen klanten van het bedrijf altijd en overal gebruikmaken van de elektronische facturatiediensten die InvoiceSharing aanbiedt.

InvoiceSharing is een financiële marktplaats rondom gratis elektronische facturatie. Het bedrijf is eind mei 2013 gestart en biedt online diensten en applicaties, die het proces van elektronische facturatie makkelijker en efficiënter maakt. InvoiceSharing ondersteunt daarbij alle gangbare pakketten. Dankzij de volledige cloud-integratie wordt de inefficiëntie van het facturatieproces weggenomen en verloopt het goedkeuringsproces van facturen sneller, waardoor facturen sneller worden betaald.

Kostenefficiënt en high performance

Vincent Prooij, Chief Technology Officer van InvoiceSharing: “Omdat wij onze klanten een gratis dienst bieden, zochten we naar een kostenefficiënte oplossing. Dankzij de Rackspace Cloud kunnen we kosten laag houden en tegelijkertijd profiteren van zowel high performance, high availability als schaalbaarheid. Ondanks dat we nog maar relatief kort bestaan, is InvoiceSharing inmiddels al een gevestigde naam in de markt en zijn we recentelijk toegelaten tot de Startupbootcamp FinTech, een groeiprogramma voor financiële startups. Rackspace past daarom prima bij een jonge en innovatieve organisatie als die van ons. Wij maken gebruik van de nieuwste software, servers en infrastructuur en verwachten van onze partners hetzelfde. Rackspace loopt voorop als het gaat om cloud-technologie en biedt daarnaast dedicated support die veel verder gaat dan bij andere aanbieders.”

Rackspace Cloud

InvoiceSharing maakt gebruik van de Private Cloud van Rackspace op basis van OpenStack. Tijdens drukke periodes kunnen er eenvoudig servers en/of storage bijgeschaald worden in de Public Cloud, waardoor pieken makkelijk en snel kunnen worden opgevangen. Vincent Prooij vervolgt: “Op dit moment maken we alleen gebruik van het datacenter in het Verenigd Koninkrijk, maar in de toekomst kunnen we eenvoudig uitbreiden door ook gebruik te maken van de andere wereldwijde datacenters van Rackspace.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.