Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Rackspace


Rackspace Hosting (NYSE: RAX) is wereldwijd leider in hybride cloud en oprichter van OpenStack, het open source besturingssysteem voor de cloud. Honderdduizenden klanten vragen Rackspace om de best passende infrastructuur voor hun IT-behoeften te leveren, door gebruik te maken van een productportfolio waarmee het mogelijk is om workloads daar te draaien waar ze het beste presteren. Of dit nu in de public cloud, de private cloud, dedicated servers of een combinatie van platformen is. Rackspace’s befaamde Fanatical Support helpt klanten bij het ontwerpen, implementeren en uitvoeren van hun meest kritische applicaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Antonio, Texas. Rackspace runt datacenters op vier verschillende continenten. Rackspace staat in de Fortune’s lijst van 100 beste bedrijven om voor te werken.

Bedrijfsnieuws van Rackspace

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.