JMango360 vertrouwt op ‘Fanatical Support for AWS’ van Rackspace

Magento-specialisten vinden elkaar in de AWS-cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 19 april 2016 10:50 uur

JMango360, platform voor het bouwen van shopping apps op basis van Magento, is het eerste bedrijf in Nederland dat zijn cloud-omgeving bij Amazon Web Services (AWS) laat beheren door Rackspace. De experts van Rackspace helpen JMango360 bij het optimaliseren van de bestaande infrastructuur en software en dragen zorg voor de veiligheid en het proactieve onderhoud daarvan. Rackspace biedt Europese klanten sinds februari van dit jaar ‘Fanatical Support for AWS’ en doet dat al een paar maanden voor een groeiend aantal klanten in de Verenigde Staten.

JMango360 heeft een innovatief platform ontwikkeld dat webwinkeliers in staat stelt eenvoudig native apps te maken voor iOS en Android. Hierdoor kunnen eigenaren van Magento-webshops het mobiele verkoopkanaal eenvoudig inzetten en bieden ze klanten daarmee altijd en overal een naadloze shopervaring. Gebruikers kunnen zelf een mobiele app maken op www.jmango360.com, zonder enige ontwikkelkennis. Voor het hosten van dit platform maakt JMango360 gebruik van de cloud-diensten van AWS.

Eelco van Wijk, Chief Commercial Officer van JMango360: “Het klantportfolio van JMango360 is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Veel online retailers en IT solution providers zien in dat een succesvolle m-commerce-strategie eenvoudig en effectief via ons platform kan worden gerealiseerd. Onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun omgeving altijd draait en optimaal presteert. Daarom werken wij heel bewust met een cloud-leverancier die ons die garanties kan bieden.”

Toen Rackspace in oktober 2015 zijn ‘Fanatical Support for AWS’ introduceerde, was JMango360 één van de eerste partijen die aanklopte bij Rackspace om te zien of dit aanbod aansloot op de behoefte van het bedrijf. Van Wijk: “Onze core business is het ontwikkelen van slimme en intuïtieve software, niet het inrichten en onderhouden van een cloud-infrastructuur. We wilden graag de vrijheid om volledig te focussen op onze core business, maar niet migreren naar een andere cloud-leverancier omdat we erg tevreden zijn over het technologieplatform dat AWS biedt. Daarbij kost migratie veel tijd en kent het toch nog aardig wat risico’s. Het Rackspace-aanbod voor het AWS-platform in combinatie met hun uitgebreide Magento-expertise, sloot daarom volledig aan op onze wensen. We kennen Rackspace al langer als Magento Platinum Partner, zij weten als geen ander dat dit e-commerce-platform voor veel bedrijven de kern is van hun business.”
Vanaf begin februari heeft JMango360 het onderhoud van zijn cloud-infrastructuur en de Magento-oplossingen die daarop draaien, uitbesteed aan Rackspace. De migratie van deze supportactiviteiten verliep snel en vlekkeloos, omdat Rackspace gebruik kan maken van het bestaande AWS-account.

“JMango360 is duidelijk een leider op het vlak van m-commerce-technologie. Wij zijn onder de indruk van hun aanbod van functionele en aantrekkelijke apps voor een eerlijke prijsstelling. JMango360 geeft middelgrote webwinkels de tools om te kunnen concurreren met de grote jongens”, zegt Bert Stam, Country Manager van Rackspace. “JMango360 is ook het schoolvoorbeeld van het soort onderneming waarop wij ons richten met onze ‘Fanatical Support for AWS’. Dit is een software-bedrijf dat geen tijd zou moeten investeren in het operationeel houden van hun cloud-omgeving. We zijn blij dat we een succesvol Nederlands bedrijf op deze manier kunnen ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op waar ze heel erg goed in zijn: het ontwikkelen van onderscheidende software voor mobile commerce.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.