KPN draagt Dhr. Sickinghe en Mw. Zuiderwijk voor als leden van Raad van Commissarissen

  • Bedrijfsnieuws van
  • KPN
  • geplaatst op
  • 27 februari 2014 11:48 uur

Koninklijke KPN N.V. (“KPN”) heeft de agenda gepubliceerd van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (“AVA”) die wordt gehouden op 9 april 2014 in Den Haag. De agenda bevat voorgestelde wijzigingen in de samenstelling van KPN’s Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen bestaat uit acht leden waarvan mevrouw Van Lier Lels en de heer Routs zullen aftreden. Ze werden vorig jaar herbenoemd voor een periode van één jaar.

De Raad van Commissarissen draagt, rekening houdend met het profiel van de Raad van Commissarissen, de heer D.W. Sickinghe en mevrouw C. Zuiderwijk voor ter benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer Sickinghe beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van telecommunicatie, technologie media en innovatie, dankzij zijn twaalfjarige periode als CEO van Telenet (België) en zijn ervaring bij NeXT Computer en HP. Mevrouw Zuiderwijk is momenteel bestuursvoorzitter van de Nederlandse Kamer van Koophandel en heeft uitgebreide zakelijke kennis en management ervaring op het gebied van ICT. De voordracht voor deze positie was onderworpen aan het versterkte recht van aanbeveling van de Centrale Ondernemingsraad, die de voordracht van mevrouw Zuiderwijk heeft aanbevolen.

De agenda en de voorgestelde resoluties voor de AVA zijn beschikbaar op de website van KPN (www.kpn.com/ir). Ook zal KPN vandaag het Geïntegreerde Jaarverslag 2013 publiceren dat eveneens op de website te vinden zal zijn. Als volgende stap in het integreren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de activiteiten van KPN, publiceert KPN voor het eerst een Jaarverslag en duurzaamheidsverslag in één geïntegreerd verslag waarin KPN rapporteert over hoe het mensen en middelen inzet om waarde te creëren voor alle stakeholders van KPN.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.