KPN draagt Dhr. Sickinghe en Mw. Zuiderwijk voor als leden van Raad van Commissarissen

  • Bedrijfsnieuws van
  • KPN
  • geplaatst op
  • 27 februari 2014 11:48 uur

Koninklijke KPN N.V. (“KPN”) heeft de agenda gepubliceerd van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (“AVA”) die wordt gehouden op 9 april 2014 in Den Haag. De agenda bevat voorgestelde wijzigingen in de samenstelling van KPN’s Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen bestaat uit acht leden waarvan mevrouw Van Lier Lels en de heer Routs zullen aftreden. Ze werden vorig jaar herbenoemd voor een periode van één jaar.

De Raad van Commissarissen draagt, rekening houdend met het profiel van de Raad van Commissarissen, de heer D.W. Sickinghe en mevrouw C. Zuiderwijk voor ter benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer Sickinghe beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van telecommunicatie, technologie media en innovatie, dankzij zijn twaalfjarige periode als CEO van Telenet (België) en zijn ervaring bij NeXT Computer en HP. Mevrouw Zuiderwijk is momenteel bestuursvoorzitter van de Nederlandse Kamer van Koophandel en heeft uitgebreide zakelijke kennis en management ervaring op het gebied van ICT. De voordracht voor deze positie was onderworpen aan het versterkte recht van aanbeveling van de Centrale Ondernemingsraad, die de voordracht van mevrouw Zuiderwijk heeft aanbevolen.

De agenda en de voorgestelde resoluties voor de AVA zijn beschikbaar op de website van KPN (www.kpn.com/ir). Ook zal KPN vandaag het Geïntegreerde Jaarverslag 2013 publiceren dat eveneens op de website te vinden zal zijn. Als volgende stap in het integreren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de activiteiten van KPN, publiceert KPN voor het eerst een Jaarverslag en duurzaamheidsverslag in één geïntegreerd verslag waarin KPN rapporteert over hoe het mensen en middelen inzet om waarde te creëren voor alle stakeholders van KPN.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...