LeaseWeb en Northwave gaan samen managed security services aanbieden

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 21 november 2016 16:04 uur

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hosting merken, en security specialist Northwave kondigen vandaag een strategische samenwerking aan om geavanceerde managed security services aan te bieden. Klanten van LeaseWeb kunnen nu hun IT-omgevingen onder permanente bescherming brengen van het Northwave Computer Emergency Response Team (CERT).

De samenwerking is opgezet om klanten van LeaseWeb te begeleiden en te adviseren bij alle onderwerpen die beveiliging raken. Als onderdeel van deze nieuwe dienst gaat Northwave System Information and Event Management (SIEM) sensoren inzetten om IT-omgevingen van klanten permanent te monitoren en cyberinbreuken te kunnen opsporen. Het Northwave Security Operations Center reageert op incidenten en helpt klanten met het groeiende aantal cyberrisico’s te verlagen. De nieuwe dienst leidt zowel tot een verbeterde IT-beveiliging als compliance met strenge privacywetgeving, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) vanuit de EU.

Steven Dondorp, CEO van Northwave, zegt: “Samenwerken is het enige strategische antwoord op toenemende cyberdreigingen in de midden- en grootzakelijke markt die we beiden als onafhankelijke organisaties bedienen. In Leaseweb vinden we een doortastende partner met hoge kwaliteitseisen.”

“Met de GDPR van de EU, moeten steeds meer bedrijven hun beveiliging proactiever sturen. Ze kunnen niet meer afhankelijk zijn van de generieke en inflexibele aanpak van grote providers. Leaseweb en Northwave bieden organisaties een unieke formule voor bedrijfskritische omgevingen waarbij goede beveiliging essentieel is,“ zegt Marc de Jong Luneau, Commercieel Directeur van Northwave.

“Cybercriminelen organiseren zichzelf steeds beter. Dat is waarom het essentieel is voor ons om vertrouwde beveiligingspartners te hebben zoals Northwave,” zegt Arno Witvliet, Chief Sales Officer van LeaseWeb. “De diensten die zij aanbieden passen perfect in de aanpak van de complexe uitdagingen die onze klanten elke dag tegenkomen. Northwave is ISO27001 gecertificeerd en internationaal erkend door CERT.OPRG.”

De nieuwe security services worden geleverd als een tailor made uitbreiding voor de LeaseWeb private cloud, dedicated hosting en co-locatie services. De services zijn beschikbaar vanaf 1 december 2016.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...