LeaseWeb kondigt partnership aan voor analyse en verbetering online video-ervaringen van TV-kwaliteit

LeaseWeb CDN en NICE PEOPLE AT WORK helpen broadcasters bij het optimaliseren van hun infrastructuurconfiguratie

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 16 september 2015 11:09 uur

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hostingmerken, en NICE PEOPLE AT WORK (NPAW), marktleider op het gebied van geavanceerde media-analyse en real-time monitoringtools, hebben vandaag een nieuw samenwerkingsverband aangekondigd om broadcasters te helpen bij het optimaliseren van hun infrastructuur.

De samenwerking combineert NPAW’s YOUBORA Analytics OTT (Over-The-Top) gegevensrapportage en -analyse met het LeaseWeb CDN-platform, Customer Portal en API-oplossingen. Deze uitgebreide service stelt klanten in staat kijkerservaringen te verbeteren door video van TV-kwaliteit te bieden via internet. Klanten kunnen ook belangrijke gegevens van eindgebruikers analyseren, zodat ze hun infrastructuur-configuratie kunnen optimaliseren. Naast website acceleratie is LeaseWeb CDN geoptimaliseerd voor het distribueren van video en grote bestanden.

Met de integratie van YOUBORA Analytics kunnen klanten van LeaseWeb CDN continu gegevens verzamelen voor de analyse van de Quality of Service (QoS) en het gedrag van hun kijkers. LeaseWeb CDN biedt nu ook een gedetailleerde analyse van elke afspeelsessie, om zo meer inzicht te krijgen in de kijkerservaring via het platform. Daarnaast kunnen klanten wereldwijd real-time analytics verzamelen en analyseren, om zo zeer gedetailleerd de netwerkprestaties van het internet in beeld te kunnen brengen.

Julien Lehmann, manager van LeaseWeb CDN: “Dankzij de integratie van YOUBORA Analytics biedt ons platform klanten nóg betere tools en meer inzicht in belangrijke optimalisatiegegevens. Deze informatie helpt klanten om de best mogelijke kijkerservaring te bieden en zo hun omzet te verhogen. Deze samenwerking levert onze klanten de beste technologie voor de best mogelijke prijs.”

Ferran Gutiérrez, CEO van NPAW: “Deze partnership past bij ons. Onze wederzijds aanvullende services bieden klanten een grote meerwaarde die hen laat profiteren van de best mogelijke kwaliteit. Klanten krijgen nu gemakkelijk een gedetailleerde analyse van de kijkerservaring die zij bieden, en kunnen dit gebruiken om hun kijkcijfers te vergroten.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.