LeaseWeb kondigt TechSummit 2016 aan in Amsterdam en Berlijn

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 12 april 2016 13:28 uur

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, zal dit jaar voor de derde keer de TechSummit organiseren. Na het succes van vorig jaar zal het evenement dit jaar twee keer plaatsvinden: op 13 april in Berlijn en 2 juni in Amsterdam. De TechSummit is bedoeld voor specialisten die de laatste technische ins en outs rondom hosting technologie willen horen en met elkaar van gedachten willen wisselen.Gedurende het evenement zullen er meer dan 12 experts uit het binnen- en buitenland spreken over het thema ´Designing for Scalability´, waarbij actuele onderwerpen aan bod komen zoals DevOps, open source en security.

Met sprekers als Arjun Naik (Zalando), Matthias Rampke (SoundCloud), Aanand Prasad (Docker) en Terence Ryan (Google) kent de TechSummit dit jaar een zeer interessante line-up. Arjan Naik zal onder andere spreken over Radical Agility binnen Zalando. Tijdens de presentatie zal hij dieper ingaan op de adoptie van microservices en het autonoom maken van de DevOps teams die deze ontwikkelen en beheren. Hierdoor kan Zalando ideeën en innovaties snel en flexibel testen en implementeren. Matthias Rampke zal een overzicht geven over de loadbalancing technieken die SoundCloud op de achtergrond gebruikt om maandelijks meer dan 175 miljoen actieve luisteraars van audiostreams te voorzien. Terrence Ryan zal uitleggen hoe je open source systeem Kubernetes kan inzetten om gigantische hoeveelheden containers te managen.

“De afgelopen jaren was de TechSummit een enorm succes. Dit hebben we weten te realiseren door het event laagdrempelig te houden en de beste specialisten binnen onze industrie samen te brengen,” zegt Sander Poelwijk, Technical Software Architect van LeaseWeb. “Dit jaar hopen we deze lijn door te trekken, door het evenement te houden in Duitsland en Nederland.”

Datum en locaties:

TechSummit Berlin – 13 april 2016 – Kulturbrauerei
TechSummit Amsterdam – 2 juni 2016 – Pakhuis de Zwijger

De TechSummit is toegankelijk voor iedereen. Meer informatie over de TechSummit, het aanmelden en het programma kunt u vinden op: www.techsummit.io

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.