LeaseWeb stelt Raad van Advies aan voor verdere internationale groei

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 17 december 2015 15:00 uur

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, kondigt vandaag aan dat ze een Raad van Advies (RvA) hebben aangesteld. De Raad van Advies bestaat uit Michael Tobin (voormalig CEO TeleCityGroup) en Wilco Jiskoot (voormalig lid Raad van Bestuur ABN AMRO en adviseur AAC Capital Partners). Beiden hebben hun sporen verdiend in het internationale bedrijfsleven, met elk hun eigen expertise en achtergrond.

LeaseWeb heeft de afgelopen jaren een exceptionele groei doorgemaakt; het afgelopen jaar behaalde het bedrijf een record omzet en sinds 2011 is het aantal medewerkers verdubbeld. Op dit moment heeft LeaseWeb datacenters op tien locaties wereldwijd, waaronder in Azië, Europa en de Verenigde Staten. Om zaken toekomstgericht te maken heeft LeaseWeb ervoor gekozen een RvA aan te stellen die de directie terzijde zal staan bij de realisatie van een ambitieuze groeistrategie. De RvA zal fungeren als een high level klankbord en zal met een objectieve strategische en internationale blik kijken naar de omgeving waarin alle LeaseWeb entiteiten opereren.

“In onze toekomstvisie staat het verdiepen en verbreden van onze services, het aanboren van nieuwe markten en het uitbreiden van geografische locaties centraal,” aldus Con Zwinkels, medeoprichter van LeaseWeb. “Wij zijn dan ook verheugd dat deze specialisten ons kunnen bijstaan met hun adviezen en hun brede professionele ervaring met ons willen delen. Hierdoor behouden wij onze scherpte en focus en wordt onze identiteit en integriteit op continue basis gewaarborgd voor een verdere internationale groei.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.