LeaseWeb stelt Raad van Advies aan voor verdere internationale groei

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 17 december 2015 15:00 uur

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, kondigt vandaag aan dat ze een Raad van Advies (RvA) hebben aangesteld. De Raad van Advies bestaat uit Michael Tobin (voormalig CEO TeleCityGroup) en Wilco Jiskoot (voormalig lid Raad van Bestuur ABN AMRO en adviseur AAC Capital Partners). Beiden hebben hun sporen verdiend in het internationale bedrijfsleven, met elk hun eigen expertise en achtergrond.

LeaseWeb heeft de afgelopen jaren een exceptionele groei doorgemaakt; het afgelopen jaar behaalde het bedrijf een record omzet en sinds 2011 is het aantal medewerkers verdubbeld. Op dit moment heeft LeaseWeb datacenters op tien locaties wereldwijd, waaronder in Azië, Europa en de Verenigde Staten. Om zaken toekomstgericht te maken heeft LeaseWeb ervoor gekozen een RvA aan te stellen die de directie terzijde zal staan bij de realisatie van een ambitieuze groeistrategie. De RvA zal fungeren als een high level klankbord en zal met een objectieve strategische en internationale blik kijken naar de omgeving waarin alle LeaseWeb entiteiten opereren.

“In onze toekomstvisie staat het verdiepen en verbreden van onze services, het aanboren van nieuwe markten en het uitbreiden van geografische locaties centraal,” aldus Con Zwinkels, medeoprichter van LeaseWeb. “Wij zijn dan ook verheugd dat deze specialisten ons kunnen bijstaan met hun adviezen en hun brede professionele ervaring met ons willen delen. Hierdoor behouden wij onze scherpte en focus en wordt onze identiteit en integriteit op continue basis gewaarborgd voor een verdere internationale groei.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...