LeaseWeb versnelt uitbreiding in Azië met nieuw datacenter in Hong Kong

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 4 december 2014 10:19 uur

LeaseWeb, een van de grootste Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting merken ter wereld, heeft een nieuw datacenter in Hong Kong geopend. De opening maakt deel uit van een versnelde uitbreiding van LeaseWeb’s wereldwijde footprint. Zeer recent nog, in juli dit jaar, vond de opening plaats van een data center in Singapore. LeaseWeb Asia Pacific is verantwoordelijk voor het beheer van het nieuwe datacenter in Hong Kong.

Klanten die gebruikmaken van het datacenter in Hong Kong krijgen toegang tot een uitgebreid portfolio aan IT infrastructuuroplossingen, waaronder bare metal servers, cloud services en de mogelijkheid om hybride omgevingen samen te stellen – afgestemd op de meest veeleisende applicaties en workloads van een enterprise organisatie.

“De opening van het datacenter in Kong Kong is een reactie op de sterke vraag van klanten in Azië,” zegt Bas Winkel, Managing Director van LeaseWeb Asia Pacific. “Met deze nieuwe locatie versterken wij het aanbod voor onze klanten, het biedt een uitbreiding van infrastructuuroplossingen die wereldwijd naadloos op elkaar aansluiten én een betrouwbaar platform voor groei in Azië. Uiteindelijk draait het in de markt om het vergroten van de keuzemogelijkheden voor klanten. Zeker klanten die internationaal opereren kunnen het waarderen wanneer je weet in te spelen op hun geografische behoeften.”

De snelle expansie in Azië is illustratief voor LeaseWeb’s agressieve uitbreidingsplannen. Hong Kong is het derde nieuwe datacenter dat dit jaar is geopend, naast datacenters in Singapore en San Jose, Californië. De wereldwijde datacenter footprint van LeaseWeb is daarmee gestegen naar negen locaties.

LeaseWeb Asia Pacific heeft zijn datacenter activiteiten ondergebracht in CloudSpace2 (HKCS2), het nieuwste Tier III datacenter van Pacnet in Hong Kong. De twee verdiepingen tellende faciliteit bevindt zich in het Tseung Kwan O Industrial Estate.

“Onze overeenkomst met Pacnet zorgt ervoor dat wij onze datacenter aanwezigheid in Azië snel kunnen uitbreiden,” zegt Winkel. “Door de samenwerking met Pacnet kan LeaseWeb snel reageren op klantvraag in de regio. Sydney en Tokyo zijn voorbeelden van steden waar we naar kijken voor verdere expansie. Deze geografische uitbreidingsmogelijkheden, gekoppeld aan onze state-of-the-art technologie en wereldwijde netwerk, bieden klanten een gemakkelijke, betrouwbare en kosteneffectieve manier om hun online services wereldwijd aan te bieden.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...