MMPRO kiest Rackspace als solide basis voor groei

Agradi eerste klant die profiteert van schaalbare oplossing voor (internationale) groei

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 5 maart 2014 10:09 uur

Het Amsterdamse internetbureau MMPRO maakt sinds kort gebruik van de hostingdiensten van Rackspace Hosting. Hierdoor heeft het bureau een flinke verbetering en verbreding van zijn producten en diensten kunnen realiseren. Door deze samenwerking kunnen de klanten van MMPRO gebruikmaken van zeer schaalbare en moderne hosting-oplossingen, 24/7 support en hebben zij een single point of contact in geval van een vraag of probleem. De eerste klant die profiteert van deze samenwerking is Agradi, een internationale online webshop voor dierbenodigdheden. MMPRO heeft voor Agradi een solide en schaalbare basis gelegd voor internationale expansie van de webshop. Door het leggen van deze basis helpt MMPRO Agradi tegemoet te komen aan de gewenste groei.

MMPRO is een internetbureau dat al meer dan tien jaar maatwerk internetoplossingen biedt aan een gevarieerd klantportfolio zoals Van Berlo, Nederland Cares en Agradi. Het bureau werkt met ervaren projectmanagers aan het ontwerpen en bouwen van vaak gecompliceerde systemen voor allerlei devices. Naast het leveren van op maat gemaakte internetoplossingen ontzorgt MMPRO zijn klanten steeds vaker door ook de hosting van de oplossingen te verzorgen. Klanten van MMPRO die ook de hosting door het bedrijf willen laten verzorgen, brengt MMPRO sinds kort onder in het Europese datacenter van Rackspace.

Harold Elfring, oprichter en directeur van MMPRO: “In de afgelopen tien jaar heeft MMPRO veel legacy-systemen en -software opgebouwd. Dit werd op een gegeven moment een probleem. Zo was de infrastructuur waarop de webshop van onze klant Agradi draaide verouderd. We waren toe aan vervanging. Daarnaast groeide Agradi snel en nam de traffic op onze servers enorm toe. We hadden zelf een heel nieuw serverpark neer kunnen zetten, maar hebben expliciet gekozen voor Rackspace Hosting zodat niet alleen wij, maar ook onze klanten ontzorgd zouden zijn en we dankzij de veel hogere garanties en service een grotere markt kunnen bedienen.”

MMPRO zocht een betrouwbare hosting-partij en kwam uit bij Rackspace. Elfring: “Er zijn honderden partijen waar je een site kunt laten hosten, maar Rackspace sprong er voor ons direct uit. Ten eerste omdat het bedrijf wereldwijd actief is, wat internationale uitrol voor in eerste instantie Agradi, maar ook voor onze andere klanten eenvoudig maakt. Rackspace biedt prima service en support, denkt met ons mee en komt pro-actief met tips en oplossingen. Daarnaast is het bedrijf erg ver met de automatische deployment van technologie die wij voor onze klanten gebruiken zoals Mailgun, WordPress en Magento. Onze klanten stellen steeds strengere eisen aan een hosting-oplossing. De voordelen die dit partnerschap ons oplevert kunnen we direct doorvertalen naar onze bestaande en nieuwe klanten. We zijn zeer tevreden over de oplossing die nu bij Rackspace draait voor Agradi. We zien uit naar een verdieping en verbreding van onze samenwerking waar Rackspace, wij, maar vooral onze klanten van zullen profiteren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.