MMPRO kiest Rackspace als solide basis voor groei

Agradi eerste klant die profiteert van schaalbare oplossing voor (internationale) groei

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 5 maart 2014 10:09 uur

Het Amsterdamse internetbureau MMPRO maakt sinds kort gebruik van de hostingdiensten van Rackspace Hosting. Hierdoor heeft het bureau een flinke verbetering en verbreding van zijn producten en diensten kunnen realiseren. Door deze samenwerking kunnen de klanten van MMPRO gebruikmaken van zeer schaalbare en moderne hosting-oplossingen, 24/7 support en hebben zij een single point of contact in geval van een vraag of probleem. De eerste klant die profiteert van deze samenwerking is Agradi, een internationale online webshop voor dierbenodigdheden. MMPRO heeft voor Agradi een solide en schaalbare basis gelegd voor internationale expansie van de webshop. Door het leggen van deze basis helpt MMPRO Agradi tegemoet te komen aan de gewenste groei.

MMPRO is een internetbureau dat al meer dan tien jaar maatwerk internetoplossingen biedt aan een gevarieerd klantportfolio zoals Van Berlo, Nederland Cares en Agradi. Het bureau werkt met ervaren projectmanagers aan het ontwerpen en bouwen van vaak gecompliceerde systemen voor allerlei devices. Naast het leveren van op maat gemaakte internetoplossingen ontzorgt MMPRO zijn klanten steeds vaker door ook de hosting van de oplossingen te verzorgen. Klanten van MMPRO die ook de hosting door het bedrijf willen laten verzorgen, brengt MMPRO sinds kort onder in het Europese datacenter van Rackspace.

Harold Elfring, oprichter en directeur van MMPRO: “In de afgelopen tien jaar heeft MMPRO veel legacy-systemen en -software opgebouwd. Dit werd op een gegeven moment een probleem. Zo was de infrastructuur waarop de webshop van onze klant Agradi draaide verouderd. We waren toe aan vervanging. Daarnaast groeide Agradi snel en nam de traffic op onze servers enorm toe. We hadden zelf een heel nieuw serverpark neer kunnen zetten, maar hebben expliciet gekozen voor Rackspace Hosting zodat niet alleen wij, maar ook onze klanten ontzorgd zouden zijn en we dankzij de veel hogere garanties en service een grotere markt kunnen bedienen.”

MMPRO zocht een betrouwbare hosting-partij en kwam uit bij Rackspace. Elfring: “Er zijn honderden partijen waar je een site kunt laten hosten, maar Rackspace sprong er voor ons direct uit. Ten eerste omdat het bedrijf wereldwijd actief is, wat internationale uitrol voor in eerste instantie Agradi, maar ook voor onze andere klanten eenvoudig maakt. Rackspace biedt prima service en support, denkt met ons mee en komt pro-actief met tips en oplossingen. Daarnaast is het bedrijf erg ver met de automatische deployment van technologie die wij voor onze klanten gebruiken zoals Mailgun, WordPress en Magento. Onze klanten stellen steeds strengere eisen aan een hosting-oplossing. De voordelen die dit partnerschap ons oplevert kunnen we direct doorvertalen naar onze bestaande en nieuwe klanten. We zijn zeer tevreden over de oplossing die nu bij Rackspace draait voor Agradi. We zien uit naar een verdieping en verbreding van onze samenwerking waar Rackspace, wij, maar vooral onze klanten van zullen profiteren.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...