NDIX breidt uit naar Frankfurt

Uitbreiding van NDIX-netwerk wordt met redundante verbindingen gerealiseerd vanuit Enschede en Amsterdam

  • Bedrijfsnieuws van
  • NDIX
  • geplaatst op
  • 17 februari 2016 11:32 uur

Veel dataverbindingen naar Frankfurt en Düsseldorf gaan vanuit Amsterdam bij Arnhem de grens over naar Duitsland. De verbindingen van het NDIX-netwerk naar Frankfurt lopen echter via andere routes. “Hierdoor kunnen partijen als ISP’s en andere dienstverleners extra veiligheid en redundantie hun netwerk inbouwen met een verbinding naar Frankfurt via NDIX. De eerste route gaat vanaf Enschede direct de grens over en via Düsseldorf naar Frankfurt. De tweede bereikt Frankfurt via Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Parijs en Luxemburg”, legt Van de Lagemaat uit. “Door deze dubbele uitvoering merken klanten niets van eventuele storingen. Op alle tussenstations zijn uitkoppelingen mogelijk en kunnen klanten aansluiten op het NDIX-netwerk.”

Veilige verbindingen door Europa
NDIX verbindt bedrijventerreinen, bedrijfslocaties en datacenters met elkaar en levert dataverbindingen tussen al deze locaties. Dit zijn veilige en kosteneffectieve verbindingen in Nederland, Duitsland en andere delen van Europa. De verbindingen worden 24/7 beheerd en gemonitord door de technische afdeling van NDIX. In het NDIX-netwerk zijn inmiddels meer dan 70 datacenters in Nederland en Duitsland direct op het NDIX-netwerk aangesloten en een veelvoud daarvan indirect. NDIX kan op veilige en kostenefficiënte wijze in verbindingen tussen deze datacenters voorzien.

Daarnaast zijn meer dan 1500 organisaties en instellingen aangesloten. Zij wisselen via het NDIX-netwerk verkeer uit en kopen en verkopen ICT-diensten op de digitale marktplaats. Daar is een breed scala aan zakelijke ICT-diensten beschikbaar, van internet, televisie en telefoon tot clouddiensten en specifieke diensten voor zorg- en onderwijsinstellingen. Het netwerk van NDIX is een open netwerk: iedere organisatie kan aansluiten om ICT-diensten in te kopen of te verkopen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.