Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

NDIX


NDIX is een open en onafhankelijk breedbandplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren.

De digitale marktplaats
Op onze digitale marktplaats sluiten wij aan de ene kant ICT-dienstaanbieders en aan de andere kant bedrijven en instellingen aan die over ons open netwerk ICT-diensten van elkaar kunnen afnemen. En NDIX is de ideale open operator voor uw netwerk.

Bedrijven en instellingen die ICT-diensten willen leveren aan klanten kunnen via één aansluiting op NDIX tegen gelijke en zo gunstig mogelijke condities, hun diensten aan een sterk groeiend aantal bedrijven en instellingen aanbieden. Die bedrijven en instellingen op hun beurt kunnen kiezen uit een breed aanbod van ICT-diensten van een groot aantal aanbieders, zonder daarvoor afhankelijk te zijn van de leverancier van de glasvezelverbinding.

De internet exchange
Daarnaast zijn we ook een internet exchange: providers en grote internetgebruikers kunnen via NDIXgrensoverschrijdend internet inkopen, verkopen en dataverkeer uitwisselen via peering.

Netwerkverbindingen
Ten derde kunt u via NDIX netwerkverbindingen realiseren. Organisaties kunnen meerdere bedrijfslocaties met elkaar koppelen tot één bedrijfsnetwerk of tot een netwerk tussen verschillende organisaties die met elkaar samenwerken. NDIX koppelt diverse glasvezelinfrastructuren van verschillende aanbieders aan elkaar tot één open netwerk, zodat dataverkeer drempelloos kan plaatsvinden.

Advies en innovatieve projecten
Tenslotte voorziet NDIX van advies over bijvoorbeeld vraagbundeling, breedbandontsluiting van gemeentes en bedrijventerreinen en het stimuleren van innovatie.

Bedrijfsnieuws van NDIX

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.