Nederlands grootste cloudmanagement platform succesvol gelanceerd

IT-beslissers enthousiast over nieuw platform met ruim 25.000 diensten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudscanner
  • geplaatst op
  • 26 oktober 2016 14:45 uur

Onlangs lanceerde The Datacenter Group het nieuwe cloudmanagementplatformCloudscanner voor het grote publiek in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam.Cloudscanner is de eerste grote cloudvergelijker op de Nederlandse markt. Bedrijven kunnen met dit platform heel snel en gemakkelijk de juiste clouddiensten en aanverwante diensten (backup, security, werkplekken en verbindingen) vergelijken, selecteren en aankopen.

Grandeuren onder publiek
Er waren ruim 100 IT-beslissers aanwezig, die getuigen waren van de geboorte van het platform. De aanwezige deelnemers werden getrakteerd op presentaties van sprekers van Microsoft, IBM en Onepoint.

Siemon van den Berg – founder en CEO van Cloudscanner – legt uit waarom Cloudscannervoor de zakelijke markt is ontwikkeld: “Wij wilden graag de Nederlandse cloudmarkt inzichtelijk maken. Clouddiensten maken een explosieve groei door en dat zal zich de komende jaren blijven voortzetten. Door deze ontwikkeling kan het voor bedrijven soms lastig zijn om juiste de keuzes te maken als het gaat om het selecteren van een betrouwbare cloudaanbieder.Cloudscanner ondersteunt bedrijven in dit beslissingsproces.” Volgens Van den Berg – die de eervolle taak had om het platform officieel te lanceren – onderscheidt het managementplatform zich daarnaast ook doordat zaken als prijzen, security, privacy en compliancy in één oogopslag zichtbaar worden. “Door Cloudscanner kunnen bedrijven hun inkoopprocessen beter stroomlijnen en beheersen met de wetenschap dat de cloudddiensten centraal worden ingekocht en aan de gestelde eisen van de organisatie voldoen.”

Eerste klant Cloudscanner
Hoogheemraadschap van Delfland is de eerste klant van Cloudscanner. Van deze organisatie werd Marc van Uunen op het podium door Van den Berg in het zonnetje gezet. Marc: “Geweldig dat wij de eerste klant van Cloudscanner zijn. Door het platform kunnen wij op projectbasis plaats- en tijdonafhankelijk clouddiensten inkopen en beheren. Het platform helpt ons om onze cloudstrategie te bepalen voor nu én in de toekomst.”Cloudscanner heeft als missie zoveel mogelijk aanbieders op het platform te laten aansluiten. Wil je weten hoe Cloudscanner werkt? Bekijk hier de film.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...