Nederlands grootste cloudmanagement platform succesvol gelanceerd

IT-beslissers enthousiast over nieuw platform met ruim 25.000 diensten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudscanner
  • geplaatst op
  • 26 oktober 2016 14:45 uur

Onlangs lanceerde The Datacenter Group het nieuwe cloudmanagementplatformCloudscanner voor het grote publiek in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam.Cloudscanner is de eerste grote cloudvergelijker op de Nederlandse markt. Bedrijven kunnen met dit platform heel snel en gemakkelijk de juiste clouddiensten en aanverwante diensten (backup, security, werkplekken en verbindingen) vergelijken, selecteren en aankopen.

Grandeuren onder publiek
Er waren ruim 100 IT-beslissers aanwezig, die getuigen waren van de geboorte van het platform. De aanwezige deelnemers werden getrakteerd op presentaties van sprekers van Microsoft, IBM en Onepoint.

Siemon van den Berg – founder en CEO van Cloudscanner – legt uit waarom Cloudscannervoor de zakelijke markt is ontwikkeld: “Wij wilden graag de Nederlandse cloudmarkt inzichtelijk maken. Clouddiensten maken een explosieve groei door en dat zal zich de komende jaren blijven voortzetten. Door deze ontwikkeling kan het voor bedrijven soms lastig zijn om juiste de keuzes te maken als het gaat om het selecteren van een betrouwbare cloudaanbieder.Cloudscanner ondersteunt bedrijven in dit beslissingsproces.” Volgens Van den Berg – die de eervolle taak had om het platform officieel te lanceren – onderscheidt het managementplatform zich daarnaast ook doordat zaken als prijzen, security, privacy en compliancy in één oogopslag zichtbaar worden. “Door Cloudscanner kunnen bedrijven hun inkoopprocessen beter stroomlijnen en beheersen met de wetenschap dat de cloudddiensten centraal worden ingekocht en aan de gestelde eisen van de organisatie voldoen.”

Eerste klant Cloudscanner
Hoogheemraadschap van Delfland is de eerste klant van Cloudscanner. Van deze organisatie werd Marc van Uunen op het podium door Van den Berg in het zonnetje gezet. Marc: “Geweldig dat wij de eerste klant van Cloudscanner zijn. Door het platform kunnen wij op projectbasis plaats- en tijdonafhankelijk clouddiensten inkopen en beheren. Het platform helpt ons om onze cloudstrategie te bepalen voor nu én in de toekomst.”Cloudscanner heeft als missie zoveel mogelijk aanbieders op het platform te laten aansluiten. Wil je weten hoe Cloudscanner werkt? Bekijk hier de film.
Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?