Nederlandse IS Group is eerste Microsoft Cloud Solutions Provider

Office 365 in combinatie met desktop-as-a-Service, lokale support en service levels

  • Bedrijfsnieuws van
  • IS Group
  • geplaatst op
  • 6 oktober 2014 11:19 uur

IS Group, Nederlands marktleider in cloud computing en IT Services treedt als eerste service provider toe tot het wereldwijde Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma. Deze samenwerking stelt IS in staat om haar eigen portfolio te combineren met Cloud diensten als Microsoft Office 365 en Windows Intune. Met het CSP programma breidt IS Group haar hybride cloud propositie voor klanten en partners verder uit.

Hybride cloud werkplek

Het CSP programma stelt IS in staat om de software van Microsoft, zoals het populaire Office 365, te combineren met haar eigen desktop-as-a-service platform DeskHub. Daarmee biedt DeskHub een zeer complete, hybride werkplek tegen aantrekkelijke voorwaarden. Klanten van IS kunnen met 1 druk op de knop een complete werkplek beschikbaar maken of weer uitzetten; zonder investeringen vooraf. In de samenwerking fungeert IS voor klanten en partners als contractpartij en draagt zorg voor de implementatie en beheer van de software. Gebruikers kunnen bij IS Group terecht voor support.

Het beste wat IT te bieden heeft

Jan Willem des Tombe, chief executive officer van IS Group is enthousiast over het CSP programma:” dit nieuwe programma past perfect bij de overtuiging van IS Group dat organisaties nog succesvoller kunnen zijn met de juiste inzet van IT. IS Group neemt haar klanten actief mee naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Wij leveren premium cloud en IT services op abonnementsbasis; zonder investeringen vooraf. Met de integratie van Office 365 is onze propositie nog completer voor onze klanten en partners”.

Microsoft Cloud OS strategie

“In de huidige tijd waar cloud en mobiliteit steeds belangrijker worden ontstaat een nieuwe rol voor service providers. IS Group is hier een mooi voorbeeld van. Door Integratie van private, hosted en publieke Azure cloud platformen en toepassingen kan bestaande IT beter en sneller presteren. Met het CSP programma is IS Group nog beter in staat om IT diensten te leveren met optimale controle, beveiliging en continuïteit”, aldus Isabel Moll, business group lead server en cloud platforms bij Microsoft.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.