Nederlandse IS Group is eerste Microsoft Cloud Solutions Provider

Office 365 in combinatie met desktop-as-a-Service, lokale support en service levels

  • Bedrijfsnieuws van
  • IS Group
  • geplaatst op
  • 6 oktober 2014 11:19 uur

IS Group, Nederlands marktleider in cloud computing en IT Services treedt als eerste service provider toe tot het wereldwijde Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma. Deze samenwerking stelt IS in staat om haar eigen portfolio te combineren met Cloud diensten als Microsoft Office 365 en Windows Intune. Met het CSP programma breidt IS Group haar hybride cloud propositie voor klanten en partners verder uit.

Hybride cloud werkplek

Het CSP programma stelt IS in staat om de software van Microsoft, zoals het populaire Office 365, te combineren met haar eigen desktop-as-a-service platform DeskHub. Daarmee biedt DeskHub een zeer complete, hybride werkplek tegen aantrekkelijke voorwaarden. Klanten van IS kunnen met 1 druk op de knop een complete werkplek beschikbaar maken of weer uitzetten; zonder investeringen vooraf. In de samenwerking fungeert IS voor klanten en partners als contractpartij en draagt zorg voor de implementatie en beheer van de software. Gebruikers kunnen bij IS Group terecht voor support.

Het beste wat IT te bieden heeft

Jan Willem des Tombe, chief executive officer van IS Group is enthousiast over het CSP programma:” dit nieuwe programma past perfect bij de overtuiging van IS Group dat organisaties nog succesvoller kunnen zijn met de juiste inzet van IT. IS Group neemt haar klanten actief mee naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Wij leveren premium cloud en IT services op abonnementsbasis; zonder investeringen vooraf. Met de integratie van Office 365 is onze propositie nog completer voor onze klanten en partners”.

Microsoft Cloud OS strategie

“In de huidige tijd waar cloud en mobiliteit steeds belangrijker worden ontstaat een nieuwe rol voor service providers. IS Group is hier een mooi voorbeeld van. Door Integratie van private, hosted en publieke Azure cloud platformen en toepassingen kan bestaande IT beter en sneller presteren. Met het CSP programma is IS Group nog beter in staat om IT diensten te leveren met optimale controle, beveiliging en continuïteit”, aldus Isabel Moll, business group lead server en cloud platforms bij Microsoft.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...