Nederlandse IS Group streamt Serious Request 2014 met Hybride Cloud platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • IS Group
  • geplaatst op
  • 12 december 2014 16:14 uur

IS Group, Nederlands marktleider in Cloud computing en IT Services, levert Serious Request ook dit jaar het platform om het evenement in 360 graden beelden via internet uit te zenden. De provider zet voor het derde jaar op rij kosteloos haar Hybride Cloud computing platform IS HyperGrid™ in voor de actie. Dankzij deze oplossing kan Serious Request het aantal gelijktijdige online bezoekers onbeperkt voorzien van de online uitzending van het evenement. De organisatie van Serious Request verwacht dit jaar meer dan 700.000 bezoekers op locatie en een veelvoud aan online bezoekers. In 2013 bracht de actie meer dan 12 miljoen euro op.

Onbeperkte capaciteit

Jan Willem des Tombe, chief executive officer van IS Group is erg enthousiast over de actie: “IS Group staat 100% achter de doelen en acties van Serious Request. Het is voor ons een grote eer dat we voor het derde jaar op rij met onze partner YellowBird dit evenement ook een beetje mede mogelijk mogen maken. Ook geeft dit ons de kans om de kracht van ons HyperGrid™ Cloud computing platform te kunnen demonstreren. Wij zetten ons onvoorwaardelijk in om ervoor te zorgen dat de online uitzendingen van Serious Request een groot succes worden”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.