Nieuwe Unisys-dienst helpt ServiceNow-klanten de kloof te overbruggen tussen servicemanagement en cyberbeveiliging

Sneller opsporen van kwetsbaarheden, krachtiger antwoord op cyberbedreigingen en betere bescherming van de strategische bedrijfsmiddelen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unisys
  • geplaatst op
  • 6 oktober 2016 10:29 uur

Unisys kondigt nieuwe security-diensten aan die klanten helpen beveiligingsincidenten te voorkomen en de schadelijke gevolgen ervan te beperken. De nieuwe oplossingen zijn gebaseerd op een verbeterde integratie van security en IT operations en komen onder meer via het ServiceNow Enterprise Cloud platform beschikbaar.

Met de nieuwe oplossingen, die een uitbreiding zijn op het service management- en security-portfolio van Unisys, komen bestaande security-investeringen, beveiligingsprocessen en risico-inschattingen in een geheel nieuw daglicht te staan. Met de nieuwe diensten kunnen klanten een integraal en nauwkeurig te beheren systeem realiseren dat altijd een actueel inzicht geeft  in de securitystatus van het bedrijf en diens belangrijkste IT-systemen en informatie die nodig is  in een digitaal businessmodel.

De nieuwe oplossingen waarin continue managed services op het gebied van security worden gecombineerd met gerichte beveiligingsadviezen, bouwen voort op Unisys’ uitgebreide security-expertise. De oplossingen die als uitbreiding gelden van het ServiceNow platform, zijn gebaseerd op de Security Operations (SecOps) module van het platform, alsook op governance, risk, compliance en security change management.

“Digitale bedrijfsmodellen vertrouwen vandaag de dag op sterke governance en automatisering. Hiermee kunnen ze risico’s vroegtijdig identificeren en issues die een gevaar vormen voor de continuïteit van IT-diensten en de bedrijfsvoering en voor de databeveiliging van zowel medewerkers als klanten snel oplossen”, zegt Ed Liebig, global vice president, Security Service Delivery bij Unisys. “Met onze nieuwe oplossingen kunnen klanten hun bestaande security-landschap naar een nog hoger plan tillen, waarbij security en IT volledig op elkaar worden afgestemd voor een totaalinzicht in de gezondheidsstatus van de bedrijfskritische systemen. Het ServiceNow platform is daarin het commandocentrum voor de digitale bedrijfsvoering.”

De nieuwe Unisys security-oplossingen voor ServiceNow bieden onder meer het volgende:

  • Advisory and Consulting Services – Door toepassing van Unisys’ bewezen modelleringsmodel waarmee het volwassenheidsniveau van security kan worden vastgesteld, helpt Unisys klanten bestaande risico’s en controlemaatregelen inzichtelijk te maken op het gebied van kwetsbaarheid, governance en risk, compliance, bedrijfscontinuïteit, beveiligingsstrategie, architectuur en response-processen en cloud security.
  • Security Intelligence and Response – Voortbordurend op de mogelijkheden van de ServiceNow SecOps module en het LogRhythm security intelligence platform, stelt deze oplossing klanten in staat een geïntegreerd, real-time systeem te realiseren waarmee ze nauwkeurig alarmsignalen die worden gegenereerd door security tooling kunnen detecteren en hier passende actie op kunnen ondernemen.
  • Secure Service Implementation via ServiceNow ServiceWatch – Unisys helpt klanten de ServiceNow ServiceWatch Suitete integreren, waardoor IT-teams inzicht krijgen in het verband tussen verschillende datacentercomponenten en de bedrijfsprocessen die zij ondersteunen.
  • Managed Security Services – Unisys beheert de beveiligingssystemen en -processen van klanten door een turnkey service die hen een consistente set van middelen en actiemogelijkheden biedt waarmee ze een modern, kosteneffectief security-beleid kunnen voeren. De services kunnen geavanceerde bedreigings-intelligentie en analyse van menselijke gedragingen omvatten waarmee incidenten en cyberaanvallen zijn te voorspellen die dreigen te gebeuren.

Voor extra beveiliging kunnen klanten Unisys Stealth® microsegementatiesoftware gebruiken. Gebruikers krijgen daarmee toegang tot gedeeltes van het netwerk met bepaalde functionaliteit en informatie. Gebruikers krijgen daarmee niet meer het geheel in handen maar hebben alleen toegang tot wat nodig is. Overige gedeeltes blijven in een Stealth modus en zijn onzichtbaar en daarmee onbereikbaar voor gebruikers, bots, ad-ware, ransomware en voor hackers. Stealth gebruikt cryptography om data in het netwerk te versleutelen of het nu gaat naar publieke cloud-diensten of mobiele devices.

Unisys toont zijn nieuwste security service management oplossingen voor de ServiceNow enterprise cloud tijdens de 2016 ServiceNow NOW Forums in Frankfurt, New York, Amsterdam, Washington D.C., Londen en Dallas.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

3W Infra
sims: I don't know why I come up as Velma Valento since I became a Google follower but you know it�...

Het Large Hadron Collider datacentrum
motoapk thanks: I truly appreciate this article. Great.

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....