Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Unisys


Unisys is wereldwijd actief in de informatietechnologie. Het biedt een portefeuille van informaticadiensten, software en technologie waarmee bedrijfskritische problemen van klanten worden opgelost. Als specialist staat Unisys zijn klanten bij in de beveiliging van hun activiteiten, het verhogen van hun efficiƫntie en de benutting van hun datacenters. Unisys helpt hen ook om de support aan hun eindgebruikers en personeel te verbeteren en hun bedrijfstoepassingen te moderniseren. Ten behoeve van deze diensten en oplossingen levert Unisys een combinatie van aanbiedingen en specialisten op het gebied van outsourcing, systeemintegratie en consulting, infrastructuurdiensten, onderhoudsdiensten en servertechnologie van hoge kwaliteit. Unisys telt circa 22.500 personeelsleden en werkt voor commerciƫle bedrijven en overheidsinstellingen in de hele wereld.

Bedrijfsnieuws van Unisys

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.