NTT Com Security en Fortinet kondigen wereldwijde samenwerking aan

Bedrijven bieden gezamenlijk mogelijkheden voor cloudbeveiliging, risicobeheer voor netwerken, SIEM, SDN en virtualisatie voor organisaties overal ter wereld

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fortinet
  • geplaatst op
  • 14 juli 2015 13:11 uur

NTT Com Security, wereldwijd leverancier van oplossingen voor informatiebeveiliging en risicobeheer, en Fortinet, wereldleider op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, zijn een formele samenwerking aangegaan voor het leveren van beveiligingsadvies, -expertise en -oplossingen aan organisaties overal ter wereld. De samenwerking bestaat er onder meer uit dat NTT Com Security de brede reeks beveiligingsoplossingen van Fortinet opneemt in het eigen aanbod zodat klanten wereldwijd beschermd zijn, ongeacht hun grootte of marktsector.

De nieuwe wereldwijde samenwerking is een volgende stap in de lange termijnrelatie tussen de twee bedrijven, zowel op zakelijk als op technisch gebied. Fortinet en NTT Com Security gaan nu samenwerken bij een aantal technische implementaties en kunnen daardoor ook ondersteuning en advies bieden en oplossingen bieden op basis van de technologie van Fortinet binnen het WideAngle-portfolio van NTT Com Security. Dit bevat onder meer oplossingen voor cloudbeveiliging, firewall en risicobeheer voor netwerken, de integratie van SIEM-systemen en SDN (software defined networking) en virtualisatie. Door deze samenwerking benut NTT Com Security ook de kennis van de ervaren technische consultants van Fortinet en kan zodoende ondersteuning en diensten aanbieden voor incidentenbeheer, verminderen van operationele risico’s, ondersteuning in complexe ontwerpen voor infrastructuren en implementaties.

Simon Church, CEO of NTT Com Security: “Als wereldwijde experts in onze respectievelijke gebieden, hebben NTT Com Security en Fortinet een gezamenlijk doel om bedrijven te helpen als zij worstelen met het beheer van een toenemend aantal complexe en geavanceerde bedreigingen. Dat doen we met advies en beveiligingsoplossingen van wereldklasse. De bewezen beveiligingsexpertise en het wereldwijde bereik van NTT Com Security en de best-of-breed oplossingen van Fortinet creëren een krachtige combinatie.”

Ken Xie, CEO van Fortinet: “Onze missie is het beveiligen en vereenvoudigen van IT-infrastructuren nu organisaties steeds meer gebruik maken van cloudgebaseerde systemen en virtualisatie. Door de samenwerking met NTT Com Security blijven we onze wereldwijde diensten en oplossingen voor beveiliging uitbreiden voor organisaties die hun next-generation netwerken en datacenters willen beschermen.”

De wereldwijde samenwerking tussen NTT Com Security en Fortinet breidt de bestaande relatie tussen de bedrijven uit doordat het beveiligingsplatform van Fortinet nu deel uitmaakt van de cloudgebaseerde managed security services van NTT Com Security.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.