Parentix behoudt Microsoft Gold Status voor zesde jaar op rij

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 6 mei 2015 11:32 uur

​Parentix heeft opnieuw haar Gold Hosting status verlengd. Dit betekent dat wij voor het zesde jaar op rij deze status op onze naam mogen schrijven. Met het verlengen van de status bewijst Parentix dat het leveren van hoge kwaliteit van de hosting van Microsoft software en het waarborgen van veiligheid en hoge klanttevredenheid de prioriteit heeft.

“Veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid zijn elementen die verankerd zijn in onze bedrijfscultuur. Dit blijkt elke dag uit ons handelen, maar dient ook bevestigd te worden door middel van certificeringen” zegt Pieter Gabes, directeur van Parentix. “Deze zesde prolongatie van ons Microsoft partnership maakt ons trots en verstevigt onze relatie met Microsoft.”

Om de Gold Hosting competentie te behalen moet een Microsoft partner over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Microsoft-technologie beschikken. Daarom worden hoge eisen aan partners van Microsoft gesteld. Zo moeten bijvoorbeeld binnen Parentix minstens vier op MCITP niveau gecertificeerde medewerkers werkzaam zijn. Dit zijn hoogopgeleide professionals op het gebied van Microsoft technologie die in staat zijn om complexe architecturen te ontwerpen, implementeren en beheren. Daarnaast dienen minimaal tien klanten van Parentix een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Uiteraard hebben de positieve beoordelingen van deze klanten bijgedragen aan de verlenging. Tot slot dienen minimaal twee medewerkers een Private Cloud Sales Assessment hebben afgerond. Door deze onderdelen met goed gevolg te hebben afgelegd is de Gold Hosting status ook dit jaar verlengd. Parentix beheerst bovenstaande elementen allen optimaal.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.