Parentix benoemd tot Cloud OS Network Partner door Microsoft

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 8 juli 2016 10:23 uur

Parentix zet met deze benoeming de volgende stap in haar Hybrid Cloud strategie. Waar Cloud Provider Parentix lange tijd haar diensten aanbood via de Private Cloud, is vorig jaar gekozen om alle diensten om te vormen tot Hybride Cloud diensten. Na grote stappen en ontwikkelingen te hebben doorgemaakt is Parentix toegelaten tot het Cloud OS Network van Microsoft, dat in het teken staat van Hybride cloudoplossingen.

Het Microsoft Cloud OS Network
Het Cloud OS Netwerk (COSN) van Microsoft staat wereldwijd hoog aangeschreven en bestaat uit een selecte groep serviceproviders. Microsoft stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan partners die zij daarin toelaat. Het optimaal kunnen verbinden van On-Premise, Private en Public Cloud omgevingen staat centraal binnen dit netwerk.

Klaar voor de toekomst
Met de benoeming tot COSN partner bewijst Parentix in staat te zijn haar kennis van Microsoft technologie en hosting expertise te verenigen. Klanten van Parentix kunnen de keuze maken de software af te nemen vanuit de Private Cloud, de Microsoft Azure Cloud, via lokaal of middels een combinatie ervan. Daarmee verzekert Parentix haar klanten van maximale schaalbaarheid en flexibiliteit. Het partnership met Microsoft draagt bij aan een nauwe samenwerking om de unieke meerwaarde richting klanten te kunnen blijven garanderen.

Door deze volgende stap in onze Hybrid Cloud strategie integreren we ons platform met de publieke Cloud van Microsoft en het lokale platform van de klant. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden voor onze resellers en klanten. Inloggen met één account op alle platformen, geografische spreiding van applicaties over werelddelen of uitwijk mogelijkheden tussen verschillende landen. Vanaf heden is dit beschikbaar voor onze klanten” aldus Pieter Gabes, directeur Parentix.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.