Parentix benoemd tot Cloud OS Network Partner door Microsoft

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 8 juli 2016 10:23 uur

Parentix zet met deze benoeming de volgende stap in haar Hybrid Cloud strategie. Waar Cloud Provider Parentix lange tijd haar diensten aanbood via de Private Cloud, is vorig jaar gekozen om alle diensten om te vormen tot Hybride Cloud diensten. Na grote stappen en ontwikkelingen te hebben doorgemaakt is Parentix toegelaten tot het Cloud OS Network van Microsoft, dat in het teken staat van Hybride cloudoplossingen.

Het Microsoft Cloud OS Network
Het Cloud OS Netwerk (COSN) van Microsoft staat wereldwijd hoog aangeschreven en bestaat uit een selecte groep serviceproviders. Microsoft stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan partners die zij daarin toelaat. Het optimaal kunnen verbinden van On-Premise, Private en Public Cloud omgevingen staat centraal binnen dit netwerk.

Klaar voor de toekomst
Met de benoeming tot COSN partner bewijst Parentix in staat te zijn haar kennis van Microsoft technologie en hosting expertise te verenigen. Klanten van Parentix kunnen de keuze maken de software af te nemen vanuit de Private Cloud, de Microsoft Azure Cloud, via lokaal of middels een combinatie ervan. Daarmee verzekert Parentix haar klanten van maximale schaalbaarheid en flexibiliteit. Het partnership met Microsoft draagt bij aan een nauwe samenwerking om de unieke meerwaarde richting klanten te kunnen blijven garanderen.

Door deze volgende stap in onze Hybrid Cloud strategie integreren we ons platform met de publieke Cloud van Microsoft en het lokale platform van de klant. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden voor onze resellers en klanten. Inloggen met één account op alle platformen, geografische spreiding van applicaties over werelddelen of uitwijk mogelijkheden tussen verschillende landen. Vanaf heden is dit beschikbaar voor onze klanten” aldus Pieter Gabes, directeur Parentix.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.