Parentix verlengt ook dit jaar haar Gold Hosting status als partner van Microsoft

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 15 mei 2014 13:13 uur

Onlangs heeft Parentix haar Gold Hosting status binnen het Microsoft Partner Network voor het vijfde jaar op rij weten te verlengen. De status staat garant voor het leveren van hoge kwaliteit in de hosting van Microsoft software en het waarborgen van veiligheid en hoge klanttevredenheid.

‘Met het verlengen van deze status laten we niet alleen zien dat we er naar streven ieder jaar weer kwaliteit en veiligheid te bieden,’ zegt Pieter Gabes, directeur van Parentix, ‘nog veel belangrijker is dat we met deze vijfde verlening continuïteit hier in hebben aangetoond.’

Om de Gold Hosting competentie te behalen moet een Microsoft partner over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Microsoft-technologie beschikken. Daarom worden hoge eisen aan partners van Microsoft gesteld. Zo moeten bijvoorbeeld binnen Parentix minstens vier op MCITP niveau gecertificeerde medewerkers werkzaam zijn. Dit zijn hoogopgeleide professionals op het gebied van Microsoft technologie die in staat zijn om complexe architecturen te ontwerpen, implementeren en beheren. Daarnaast dienen minimaal tien klanten van Parentix een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Uiteraard hebben de positieve beoordelingen van deze klanten bijgedragen aan de verlenging. Tot slot dienen minimaal twee medewerkers een Private Cloud Sales Assessment hebben afgerond. Door deze onderdelen met goed gevolg te hebben afgelegd is de Gold Hosting status ook dit jaar verlengd.

Parentix beheerst bovenstaande elementen allen optimaal. Komend jaar zal de hosting competentie in zijn huidige vorm gaan verdwijnen en zal een nieuwe vorm hiervoor terugkomen, waar weer nieuwe eisen en criteria bij horen. Parentix streeft er naar om de continuïteit te behouden die in de afgelopen jaren is bewezen, maar daarbij ook aan de nieuwe criteria te voldoen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.