Parentix voorloper met Office 365 in Hybride Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 3 maart 2016 12:04 uur

Met de inzet van Shared Computer Activation is het bij Parentix nu mogelijk om Office 356 applicaties te gebruiken in zowel de Parentix Cloud, Microsoft Azure Cloud en on-premise met de aanschaf van één Office licentie.

Dubbel betalen verleden tijd
Tot voor kort was het niet mogelijk Microsoft Office 365 Apps zoals Word, Excel en Outlook te gebruiken vanaf een gedeeld platform. De klant diende een Office licentie te kopen voor hun on-premise device én een aparte licentie af te nemen voor hun werkplek in de Cloud. Klanten werden daardoor gedwongen dubbele investeringen te doen. Dat is dankzij de Shared Computer Activation verleden tijd.

Shared Computer Activation
Als Microsoft Cloud Solutions Provider met SPLA en Gold Hosting status kan Parentix haar klanten met een Office 365 E3, E4, E5 of ProPlus abonnement de optimale situatie bieden. Dit door middel van Microsoft Shared Computer Activation integratie met de Parentix Hybrid Cloud. Hiermee worden de Office 365 Apps flexibel beschikbaar gesteld voor de Parentix Hybride Cloud gebruikers en zijn daarmee dus volledig bruikbaar vanaf uw Parentix Cloud werkplek, Microsoft Azure Cloud én voor uw on-premise werkplek met aanschaf van één Office 365 licentie. Dit leidt tot directe kostenbesparing en volledige flexibiliteit.

Parentix Hybrid Cloud optimaal samen met Office 365
Parentix is Cloud Solutions Provider met een sterke specialisatie in Microsoft en Exact Business software. Het is dan ook mogelijk om Microsoft Office 365 en Exact Globe, Synergy en Financials te integreren. Bovendien kunnen alle gebruikers door middel van single sign-on inloggen in zowel Office 365 als de Parentix Cloud desktop.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.