Parentix voorloper met Office 365 in Hybride Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 3 maart 2016 12:04 uur

Met de inzet van Shared Computer Activation is het bij Parentix nu mogelijk om Office 356 applicaties te gebruiken in zowel de Parentix Cloud, Microsoft Azure Cloud en on-premise met de aanschaf van één Office licentie.

Dubbel betalen verleden tijd
Tot voor kort was het niet mogelijk Microsoft Office 365 Apps zoals Word, Excel en Outlook te gebruiken vanaf een gedeeld platform. De klant diende een Office licentie te kopen voor hun on-premise device én een aparte licentie af te nemen voor hun werkplek in de Cloud. Klanten werden daardoor gedwongen dubbele investeringen te doen. Dat is dankzij de Shared Computer Activation verleden tijd.

Shared Computer Activation
Als Microsoft Cloud Solutions Provider met SPLA en Gold Hosting status kan Parentix haar klanten met een Office 365 E3, E4, E5 of ProPlus abonnement de optimale situatie bieden. Dit door middel van Microsoft Shared Computer Activation integratie met de Parentix Hybrid Cloud. Hiermee worden de Office 365 Apps flexibel beschikbaar gesteld voor de Parentix Hybride Cloud gebruikers en zijn daarmee dus volledig bruikbaar vanaf uw Parentix Cloud werkplek, Microsoft Azure Cloud én voor uw on-premise werkplek met aanschaf van één Office 365 licentie. Dit leidt tot directe kostenbesparing en volledige flexibiliteit.

Parentix Hybrid Cloud optimaal samen met Office 365
Parentix is Cloud Solutions Provider met een sterke specialisatie in Microsoft en Exact Business software. Het is dan ook mogelijk om Microsoft Office 365 en Exact Globe, Synergy en Financials te integreren. Bovendien kunnen alle gebruikers door middel van single sign-on inloggen in zowel Office 365 als de Parentix Cloud desktop.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!