Parentix wint Innovatie Award tijdens Exact Partner van het Jaar Award gala

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 30 maart 2016 14:41 uur

Afgelopen donderdag 24 maart heeft Parentix de innovatie award gewonnen tijdens het Exact Partner Award event. Het evenement stond in het teken van de “winning mood” en vond plaats in de Rijtuigenloods, te Amersfoort.

De Exact Innovatie Award
Binnen de categorie “Innovatie” werden onder andere de volgende criteria gehanteerd: Hoe vernieuwend is de innovatie? Hoe breed inzetbaar is de innovatie? Wat is de omzetpotentie en impact van de innovatie? Tijdens het event werd de genomineerden verzocht de aanwezige partners uit de branche te overtuigen van hun innovatie aan de hand van een 60 seconden durende pitch.

Parentix wint met de CRM Companion
De CRM Companion legt een koppeling tussen het CRM systeem Exact Synergy en de communicatie- oplossing Microsoft Skype for Business. Deze koppeling zorgt ervoor dat tijdens inkomende en uitgaande gesprekken direct belangrijke informatie uit Exact Synergy in een notificatievenster zichtbaar is. In één oogopslag ziet de gebruiker met wie hij/zij spreekt, bij welke organisatie(s) de gesprekspartner werkt en welke notities er op de klantenkaart staan in Synergy. Daarnaast zal er tijdwinst worden behaald doordat er direct vanuit het notificatievenster verzoeken kunnen worden aangemaakt in Exact Synergy.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.